Probabil ca o sa va intrebati care este scopul acestui topic???As dori sa fac un topic in care sa va postati conceptele si ideile in materie de design(indiferent de natura sa)eventual sa facem niste challange-uri pe tema asta.Desi urmaresc de mult timp topicul
desene de mana foarte rar am vazut pe cineva sa posteze si masini create din imaginatia sa.
Vad ca majoritatea membrilor "copiaza" masini din poze,nu ma intelegeti gresit cum ca ar fii un lucru rau,chiar dimpotriva am vazut unele desene exceptionale si sunt cativa dintre voi care dau dovada de talent inascut si tocmai de aceea vreau sa vad ce imaginatie aveti cand vine vb de concepte create de voi.La urma urmei orice designer auto,designer de interior,arhitect,etc creaza din propria imaginatie (bineinteles inspiranduse din ceva) si nu copiind.
Inca odata precizez ca nu vreau sa desconsider pe nimeni vreau doar sa va vad incercand si altceva.Asa ca puteti posta orice concept propriu indiferent ca este o masina,telefon,scaun,pahar,etc.
Eu de exemplu ma gandeam la un concept de supercar de la Jaguar care sa se incadreze in clasa Ferrari,Lambo,Porsche.
P.S:
daca vreun moderator considera topicul inutil poate sa il stearga fara suparare.Mersi