Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Freehand - Desene de mana

View Poll Results: Dupa parerea ta. Cine a desenat cel mai frumos snowmobile?
Evoluzione 1 3.23%
gabriel_cars 17 54.84%
paullardo 3 9.68%
sergiulik90 0 0%
Yonutz_Design 10 32.26%
Voters: 31. You may not vote on this poll

Closed Thread

Thread Tools
Old 25-12-10, 00:33   #1
Evoluzione
Saab Pilot

Stage 5

Evoluzione's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Freehand Design Usergroup]
[4Tuning International]
[FOTO]
[PEUGEOT]
Default Challenge de sarbatori [2010] x5

Tema: Snowmobile

.

Lucrarile:

1. Evoluzione

Click image for larger version

Name:	evo.jpg
Views:	126
Size:	570.2 KB
ID:	1794220

2. gabriel_cars

Name:	gabriel_cars.jpg
Views:	126
Size:	206.3 KB
ID:	1794221

3. paullardo

Name:	paullardo.JPG
Views:	91
Size:	696.7 KB
ID:	1794222

4. sergiulik90

Name:	sergiulik90.jpg
Views:	90
Size:	1.59 MB
ID:	1794223

5. Yonutz_Design

Name:	yonutz.jpeg
Views:	103
Size:	912.5 KB
ID:	1794224

.

Va rog, daca se poate, sa argumentati votarea.
Nu postati pe thread decat argumentarea votarii sau sfaturi privind realizarea desenelor, altfel, postarile vor fi sterse sistematic, fara alta explicatie decat aceasta.

Reclama pentru o lucrare anume aduce sanctiuni. Reclama la lucrarea proprie aduce sanctiune si discalificare. Votarea pentru lucrarea proprie aduce si ea sanctiune si discalificare.

Spor la votat si succes participantilor!

˙qɐɐs ʇɐ op ǝʍ sɐ ʇsnɾ `ǝʌıʇɔǝdsɹǝd ʇuǝɹǝɟɟıp ɐ ɯoɹɟ sƃuıɥʇ ǝǝs noʎ uǝɥʍ sʞoo| ʇı ʍoɥ sı sıɥʇ
Evoluzione is offline  
Old 25-12-10, 23:16   #2
Ace Axel

Stage 5

Ace Axel's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Crazy Drivers]
[VW]
Default Re: Challenge de sarbatori [2010] x5

Imi pare rau ca nu am apucat sa mai particip.

Felicitari tuturor participantilor pentru lucrari; dar lucrarea care iese in evidenta, din punctul meu de vedere, este cea a lui gabi.

Bafta si Sarbatori fericite !
Ace Axel is offline  
Old 26-12-10, 14:33   #3
gabriel_cars

Stage 3

gabriel_cars's Avatar

Buna ziua la toata lumea si Craciun Fericit ! . Am lipsit cateva zile asa ca abia azi am avut ocazia sa vad si eu desenele , pacat ca nu au fost mai multe , sigur sarbatiorile au fost de vina . Revenind acum la desene , eu am votat desenul lui paullardo , imi place conceptul in sine , tema designului caracteristic motocicletelor de tip - bikes este interesant implementat . O sustinere mai solida din partea randarii ar fi scos si mai bine in evidenta calitatile conceptului . Pentru ca nu sunt multe o sa comentez si restul lucrarilor , sper sa nu fie cu suparare .
Evoluzione , mi se pare o abordare interesanta , pozitia de condus ce difera de configuratia standard cat si faptul ca a tinut sa clarifice acest aspect printr-o schita de ergonomie . Cu o randare mai sustinuta si aceasta schita ar fi putut scoate mai bine in evidenta calitatile conceptului .
Sergiulik90 , o propunere interesanta cu un aspect usor militar , schita facuta cu pixul daca imi dau bine seama , in locul lui eu as fi folosit poate un creion ca sa pot reveni asupra anumitor zone . Pacat ca nu a incercat si niste culoare peste schita , poate ajuta .
Yonutz_Design , ultimul dar nu cel din urma , un desen care imi place din punct de vedere calitativ , mai precis din punct de vedere al atentiei acordate pentru detalii , directia si nivelul perspectivei mi se par bune daca se doreste sublinierea unui caracter de soliditate , ce nu imi place mie personal este conceptul volumetric , de asta am votat pe paullardo , in cazul de fata partea din fata pare grefata de la un automobil , de exemplu zona arcurilor de la " roti " ce este prezenta desi nu exista un dispozitiv de tip roata , putea fi gasita un alt tip de " fanta " ec ar fi putut asigura gradul de libertate pentru angrenajul arc - amortizor. Revin insa subliniez atentia acordata pentru detalii , felicitari . Faptul ca are 8 sau 9 voturi este un argument in plus ca desenul a placut
De lucrarea mea este ciudat sa o comentez singur ... sigur putea sa fie facuta mai bine daca nu o faceam pe fuga , acum cand ma uit as fi ales o alta paginare si inca cateva piese desenate .
Din experienta am constat ca nu nu este indicat sa comentezi lucrarile oamenilor , mai ales un comentariu critic - dar constructiv insa , risti ca cei vizati sa creada ca ai ceva cu ei personal , sper ca acest lucru sa se intample pe forumul asta cat mai putin , pentru ca de comentat eu o sa comentez .
P.S. Multumesc pentru ce ai scris Ace Axel .
gabriel_cars is offline  
Old 26-12-10, 22:20   #4
Evoluzione
Saab Pilot

Stage 5

Evoluzione's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4Tuning International]
[FOTO]
[PEUGEOT]

Multam pentru parere.
Nu am mai avut suficient timp pentru a face o rendare mai buna... Idea era sa fac un jet-ski dintrun bobbycar

Pentru ca sa intelegeti, iata niste linkuri:

- ce este un bobbycar
- un bobbycar cu reactor
- o cursa de bobbycar
Evoluzione is offline  
- Copyright 2024 4Tuning -