Buna ziua la toata lumea si Craciun Fericit !
. Am lipsit cateva zile asa ca abia azi am avut ocazia sa vad si eu desenele , pacat ca nu au fost mai multe , sigur sarbatiorile au fost de vina
. Revenind acum la desene , eu am votat desenul lui paullardo , imi place conceptul in sine , tema designului caracteristic motocicletelor de tip - bikes este interesant implementat . O sustinere mai solida din partea randarii ar fi scos si mai bine in evidenta calitatile conceptului . Pentru ca nu sunt multe o sa comentez si restul lucrarilor , sper sa nu fie cu suparare
.
Evoluzione , mi se pare o abordare interesanta , pozitia de condus ce difera de configuratia standard cat si faptul ca a tinut sa clarifice acest aspect printr-o schita de ergonomie . Cu o randare mai sustinuta si aceasta schita ar fi putut scoate mai bine in evidenta calitatile conceptului .
Sergiulik90 , o propunere interesanta cu un aspect usor militar , schita facuta cu pixul daca imi dau bine seama , in locul lui eu as fi folosit poate un creion ca sa pot reveni asupra anumitor zone . Pacat ca nu a incercat si niste culoare peste schita , poate ajuta .
Yonutz_Design , ultimul dar nu cel din urma
, un desen care imi place din punct de vedere calitativ , mai precis din punct de vedere al atentiei acordate pentru detalii , directia si nivelul perspectivei mi se par bune daca se doreste sublinierea unui caracter de soliditate , ce nu imi place mie personal este conceptul volumetric , de asta am votat pe paullardo , in cazul de fata partea din fata pare grefata de la un automobil , de exemplu zona arcurilor de la " roti " ce este prezenta desi nu exista un dispozitiv de tip roata , putea fi gasita un alt tip de " fanta " ec ar fi putut asigura gradul de libertate pentru angrenajul arc - amortizor. Revin insa subliniez atentia acordata pentru detalii , felicitari . Faptul ca are 8 sau 9 voturi este un argument in plus ca desenul a placut
De lucrarea mea este ciudat sa o comentez singur ... sigur putea sa fie facuta mai bine daca nu o faceam pe fuga , acum cand ma uit as fi ales o alta paginare si inca cateva piese desenate .
Din experienta am constat ca nu nu este indicat sa comentezi lucrarile oamenilor , mai ales un comentariu critic - dar constructiv insa , risti ca cei vizati sa creada ca ai ceva cu ei personal
, sper ca acest lucru sa se intample pe forumul asta cat mai putin , pentru ca de comentat eu o sa comentez
.
P.S. Multumesc pentru ce ai scris Ace Axel
.