14-07-10, 14:14
|
|
Freehand Design Team Member
Stage 5
Member of: [Moderators] [Freehand Design Usergroup]
|
Re: Freehand Design - Challenge
Quote:
Originally Posted by tek_tm3
mi se pare mie sau tu chiar ai colorat peste o poza...???
si stiu ca mnc.risty o sa sara iar pe mine....dar daca tu nu ti-ai dat silinta sa citesti un pic pe acest forum, iti spun eu ca exista o alta sectiune unde se foloseste tableta si PS : Virtual Tuning 2D
si pun si poza de referinta:
|
De ce sa sar pe tine? La urma urmei fiecare are parerea lui.
|
|
|
14-07-10, 16:47
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by ANGELXSIS
vreau sa las un lucru la tek care ma acusa din burta fara nic un motiv
|
1...stiu pozele dar nu stiu care a fost ideea ta !?
2...invata ,te rog, dialectul de aici de pe forum...se cheama limba romana (scuze ca nu pot sa scriu cu diacritice)
3...rareori ma insala privirea...nu e cazul acum
4...imi pare bine ca ai pus si pozele preliminare...in acest fel sarcina mea a devenit mai usoara....
5...incearca pe la ferrari...vezi poate lor le place
|
|
|
14-07-10, 17:07
|
|
Stage 2
|
Scuzatima in ainte de tot pentru limba pentru ca traiesc intro tara straina si nu am norocu s scriu si sa vorbesc toata ziua romana si stind alte limbi ma mai confund, atunci am vrut sa zic ca numai de linile de baza am avut nevoie, restu l'am inventa ieu, pecand tu care sti numai sa ofensezi pe alti tu chiar ca ai folosit imaginati ai cipiat egzact tot. Ieu nu folosesc creon normal ci virtual aia nu inseamna ca nui un desen de mana.
UiTate la tine inainte a critica pe alti si ieu nam venit aic ca sa fiu criticat ci sa las desenele mele aic ca sa le vedeti si sa ma confruntez cu voi
asta de jos ii al tau
Last edited by ANGELXSIS; 14-07-10 at 17:12.
|
|
|
14-07-10, 17:20
|
|
Stage 5
|
Quote:
Scusatima in ainte de tot pentru limba pentru ca traiesc intro tara straina si nu am norocu s scriu si sa vorbesc tuata ziua romana si stind alte limbi ma mai confund, atunci am vrut sa zic ca numai de linile de baza am avut nevoie, restu l'am inventa ieu, pecand tu care sti numai sa ofensezi pe alti tu chiar ca ai folosit imaginati ai cipiat egzact tot. Ieu nu folosesc creon normal ci virtual aia nu inseamna ca nui un desen de mana.
UiTate la tine inainte a critica pe alti si ieu nam venit aic ca sa fiu criticat ci sa las desenele mele aic ca sa le vedeti si sa ma confruntez cu voi
|
Cunosc persoane care au stat zeci de ani prin alte tari si nu au uitat sau "confundat" limbile intre ele..chiar vorbesc si scriu foarte bine, romaneste.
Altceva ce vroiam sa-ti spun, ai spus ca ai avut nevoie doar de liniile de baza..deci dupa mine inseamna copiat..ca ti`a iesit restul e altceva..dar nu e nevoie de multa imaginatie sa faci ceea ce ai facut tu. Intai incearca sa faci ce face tek..dupa aia sa comentezi..sa vezi..ti`e iti iese la fel ca in poza?
am vazut ca ai mai atasat inca o data poza cu maserati-ul, crezi ca noi nu ne`am dat seama dupa ce poza s`a luat? e chiar pe prima pagina pe google )
Scuze evo ;
Last edited by silviun95; 14-07-10 at 17:27.
|
|
|
14-07-10, 17:32
|
|
Stage 5
|
Quote:
Scuzatima in ainte de tot pentru limba pentru ca traiesc intro tara straina si nu am norocu s scriu si sa vorbesc toata ziua romana si stind alte limbi ma mai confund, atunci am vrut sa zic ca numai de linile de baza am avut nevoie, restu l'am inventa ieu, pecand tu care sti numai sa ofensezi pe alti tu chiar ca ai folosit imaginati ai cipiat egzact tot. Ieu nu folosesc creon normal ci virtual aia nu inseamna ca nui un desen de mana.
asta de jos ii al tau
|
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
pai tu nu te "confruntezi" ( ) cu nimeni.....ca nu stii sa desenezi ,ai doar impresia ca stii
cat despre poza ...n-ai nimerit-o
mai bine ne lasi
DAR SA CONTINUAM...MAI ASTEPT CONCURENTI
|
|
|
14-07-10, 17:34
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by silviun95
Cunosc persoane care au stat zeci de ani prin alte tari si nu au uitat sau "confundat" limbile intre ele..chiar vorbesc si scriu foarte bine, romaneste.
Altceva ce vroiam sa-ti spun, ai spus ca ai avut nevoie doar de liniile de baza..deci dupa mine inseamna copiat..ca ti`a iesit restul e altceva..dar nu e nevoie de multa imaginatie sa faci ceea ce ai facut tu. Intai incearca sa faci ce face tek..dupa aia sa comentezi..sa vezi..ti`e iti iese la fel ca in poza?
am vazut ca ai mai atasat inca o data poza cu maserati-ul, crezi ca noi nu ne`am dat seama dupa ce poza s`a luat? e chiar pe prima pagina pe google )
Scuze evo ;
|
Bai asta, nu esti tu ala care a copiat seria 3 cumva? Tare mai esti in gura unde-i "scanteie" de scandal.
Baietii...David stie de forum de la mine si stiu cate ceva despre el, asa ca tin sa va lamuresc. Gradinita si clasa I le-a facut in limba maghiara, apoi clasele II-III-IV in limba romana iar de atunci sta in Italia[care nu e in Romania, Silviu...], unde vorbeste...italiana, normal.
Parerea mea este ca greselile de exprimare nu ar trebui sa fie un impediment aici pe forum, mai ales in situatii ca aceasta...
Iar in legatura cu desenul lui, pozele atasate de tek_tm3 "spun" totul. Am vorbit cu el, i-am explicat, si zicea ca face alt Maserati...acum, sa vedem.
|
|
|
14-07-10, 19:18
|
|
Stage 2
|
Scuzatima pentru ca nam inteles, acuma am sa fac una cum se cuvine fara sa copiez nimic asa o sa vedeti ce stiu, scuzatima inca odata pentru temperamentul meu. Desenul inca nu e gata
Sorry
|
|
|
14-07-10, 21:31
|
|
Stock
|
maserati...
|
|
|
15-07-10, 00:24
|
|
Stage 2
|
scuzatima nam creiane de desen la dispozitie
|
|
|
15-07-10, 09:11
|
|
Stage 5
|
Quote:
Originally Posted by masini34
maserati...
|
mai lasa si pe altii sa mai posteze.....
|
|
|
15-07-10, 16:47
|
|
Stage 5
|
Serios Radu, chiar nu este in Romania?
In legatura cu bmw-ul..v`am explicat (desigur nu ma asteptam sa inteleaga cineva) cum sta treaba..daca as fi copiat`o recunosteam fara nicio problema.. dar cand stiu ca e cum zic eu, chiar nu ma las, anyway, poate am fost cam dur cu angelxsis.. imi cer scuze,credeam ca esti unul dintr-ala care a stat maxim 2-3 ani prin alte tari si deja a uitat de unde a venit...
tek..simt nevoia sa fac alt maserati..se poate?
Last edited by silviun95; 15-07-10 at 17:16.
|
|
|
15-07-10, 17:02
|
|
Stage 5
|
Quote:
scuzatima nam creiane de desen la dispozitie
|
bai nene....tot in PS e....pun pariu ca daca iti pun un creion in mana nu faci nici cat laurentiu-91
da in fine, nu-mi mai bat capu'
|
|
|
17-07-10, 23:20
|
|
Stage 5
|
Quote:
bine daca tu iesti convins ok
|
daca voiai sa-mi dai o replica adevarata puneai un desen calumea....
|
|
|
18-07-10, 12:39
|
|
Freehand Design Team Member
Stage 5
|
Maine, 19.07.2010, ora 16:00, se va face poll-ul pentru Maserati. Cei care mai au lucrari de pus sa se grabeasca.
|
|
|
|
|