Go Back   Forum 4Tuning > Car Styling > Tuning Design - Virtual Tuning > Freehand - Desene de mana

Reply

Thread Tools
Old 04-05-10, 19:51   #46
Evoluzione
Saab Pilot

Stage 5

Evoluzione's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Freehand Design Usergroup]
[4Tuning International]
[FOTO]
[PEUGEOT]
Default Re: Desenele mele - fantoma's

Deci, Fantoma's s-a inspirat (cam exagerat de mult) din desenele lui Cassyus si NLD, ambii au constatat acest lucru. Fantoma's desi nu a avut atitudine exemplara dupa ce ii s-a reprosat acest lucru, si-a cerut scuze. Cred ca este cazul sa incheiem aceasta discutie.

Fantoma's, te rog (public) sa nu postezi desene pentru care te-ai inspirat de la alte desene. Si sa scrii complet (fara k si alte abreviatii/acronime) si cat mai corect posibil pe forum

Si tuturori va reamintesc ca:

Conform legislatiei in vigoare in Uniunea Europeana (si Romania), proprietatea intelectuala este un drept al autorului care se aplica pentru toate operele (desen, poza, carte, articol...) de la momentul prezentarii/publicatiei.
Autorul (cu exceptia cazului in care autorul si-a cedat drepturile comerciale) este posesorului operei. Opera nu se poate copia si modifica decat pentru uz personal (deci nici nu se poate vinde de catre alta persoana), cu exceptia cazului in care autorul si-a dat acordul.
La moartea autorului opera ramane proprietatea mostenitorilor sai timp de 70 de ani (50 de ani pentru programele informatice), perioada dupa care expira toate drepturile de autor.

˙qɐɐs ʇɐ op ǝʍ sɐ ʇsnɾ `ǝʌıʇɔǝdsɹǝd ʇuǝɹǝɟɟıp ɐ ɯoɹɟ sƃuıɥʇ ǝǝs noʎ uǝɥʍ sʞoo| ʇı ʍoɥ sı sıɥʇ
Evoluzione is offline   Reply With Quote
Old 04-05-10, 21:00   #47
musashi gero

Stage 3

musashi gero's Avatar

Quote:
Originally Posted by Evoluzione View Post
Deci, Fantoma's s-a inspirat (cam exagerat de mult) din desenele lui Cassyus si NLD, ambii au constatat acest lucru. Fantoma's desi nu a avut atitudine exemplara dupa ce ii s-a reprosat acest lucru, si-a cerut scuze. Cred ca este cazul sa incheiem aceasta discutie.

Fantoma's, te rog (public) sa nu postezi desene pentru care te-ai inspirat de la alte desene. Si sa scrii complet (fara k si alte abreviatii/acronime) si cat mai corect posibil pe forum

Si tuturori va reamintesc ca:

Conform legislatiei in vigoare in Uniunea Europeana (si Romania), proprietatea intelectuala este un drept al autorului care se aplica pentru toate operele (desen, poza, carte, articol...) de la momentul prezentarii/publicatiei.
Autorul (cu exceptia cazului in care autorul si-a cedat drepturile comerciale) este posesorului operei. Opera nu se poate copia si modifica decat pentru uz personal (deci nici nu se poate vinde de catre alta persoana), cu exceptia cazului in care autorul si-a dat acordul.
La moartea autorului opera ramane proprietatea mostenitorilor sai timp de 70 de ani (50 de ani pentru programele informatice), perioada dupa care expira toate drepturile de autor.
CONFORM LEGEA 8/martie1996
musashi gero is offline   Reply With Quote
Old 24-05-10, 17:40   #48
silviun95

Stage 5

silviun95's Avatar

Member of:
[Moderators]

hai unde`i lucrarea mult asteptata? eu tot sau si astept sa vad cum a iesit si tu ce faci? )
silviun95 is offline   Reply With Quote
Old 24-05-10, 20:25   #49
fantoma's

Stage 2

Member of:

dupa furtuna vine si soarele pe la mine ,sper)) ast cu nerabdare sa va uitati pe desenele mele si sa-mi spuneti fiecare parerea fie ca este buna fie ca este rea, doar asa imi voi vedea greselile.bafta!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Picture 011.jpg
Views:	70
Size:	1.04 MB
ID:	1486351   Click image for larger version

Name:	Picture 012.jpg
Views:	63
Size:	1.02 MB
ID:	1486352   Click image for larger version

Name:	Picture 014.jpg
Views:	61
Size:	1.05 MB
ID:	1486353  

Name:	Picture 015.jpg
Views:	44
Size:	996.8 KB
ID:	1486354   Click image for larger version

Name:	Picture 017.jpg
Views:	63
Size:	1.05 MB
ID:	1486355  
fantoma's is offline   Reply With Quote
Old 24-05-10, 20:31   #50
silviun95

Stage 5

silviun95's Avatar

Member of:
[Moderators]

deci cum ti`am mai spus..sunt extraordinare..si ti`a luat si mult timp sa`l faci..dar greselile de perspectiva tot apar la renault la masca..iar la scania la cabina..sau de la cabina incolo..jumatatile sunt bune numai ca nu unite daca ma intelegi )

oricum..ai talent cat cuprinde..si mai ales ca nu te`a invatat nimeni sa desenezi..ci te`ai invatat singur..bravo..mai asteptam opere !
silviun95 is offline   Reply With Quote
Old 01-07-10, 23:30   #51
fantoma's

Stage 2

Member of:

hei oameni buni ati uitat de mine??
Attached Thumbnails

Name:	Picture 012.jpg
Views:	75
Size:	3.94 MB
ID:	1547376   Click image for larger version

Name:	Picture 016.jpg
Views:	97
Size:	3.43 MB
ID:	1547377   Click image for larger version

Name:	Picture 018.jpg
Views:	78
Size:	3.34 MB
ID:	1547378  

fantoma's is offline   Reply With Quote
Old 02-07-10, 00:24   #52
mirceasilvyu

Stage 5

mirceasilvyu's Avatar

pe ce tip de coala e facut......waw

De pus in rama

Last edited by mirceasilvyu; 02-07-10 at 00:26.
mirceasilvyu is offline   Reply With Quote
Old 02-07-10, 14:30   #53
sYdanyel
2 Roti

Stage 5

sYdanyel's Avatar

Member of:
[2 Roti]

pune`l in rama
sYdanyel is offline   Reply With Quote
Reply