Buna ziua , as dori sa fac cateva schite de masini ... dar nu imi ies din cauza creioanelor de proasta calitate . Am vazut la voi ca sunteti foarte talentati si as dori niste sfaturi in achizitonarea unor creioane pentru a putea realiza niste desene mai reusite ... Multumesc mult !
inca o intrebare , ma scuzati ... pe ce fel de foaie este mai usor de realizat un desen ? A4/A3 ? ...sau pe ce format realizati voi deobicei
Sal, ai putea sa folosesti creioane B (B,2B,3B,4B,5B,6B,7B,8B), eu lucrez cu creion mecanic cu mina 2B, asta depinde si de cum simti tu, si ce stil vrei sa abordezi.
Sal, ai putea sa folosesti creioane B (B,2B,3B,4B,5B,6B,7B,8B), eu lucrez cu creion mecanic cu mina 2B, asta depinde si de cum simti tu, si ce stil vrei sa abordezi.
da depinde poti sa faci si numa cu un b adik la trasat cu un B@ iar la umbre faci in functie de intensitate ......cu B6B7B8 de preferinta cel putin asa lucrez si eu
salut la toti.
as ruga pe cineva...dak poate...sa imi faca si mie acest ferrari f430 spider tunat.detalii:culoarea-rosie
altele-portieri verticale,jante duble(dak se poate).
asta e tot.va rog mult dak vreti si dak se poate.multumesc anticipat
salut la toti.
as ruga pe cineva...dak poate...sa imi faca si mie acest ferrari f430 spider tunat.detalii:culoarea-rosie
am dat special pagina in urma sa vad ce ai cerut dar din pacate nu stiu sa fac desene de nici un fel pe masini.. doar masini
pai atunci fa doar masina, si desenele le adaug eu sau altcineva...si daca poti fa masina normal, si dup aia cu spoilere and stuff, las imaginatia ta sa isi spuna cuvantu`
asta e porsche carrera facut in 2 ore si 4 minute......................apropo "desenator de 11 ani" am sati fac masina mai am ceva de lucru la ea dar asta era datorie dar am sa tio fa si dak vrei si un tuning ptr masina ta pe alta pag....??dak vrei...??......................................... ..........mai multe detalii sau dak mai vreti ceva adik "modificari la masini".....ID de design este:pepe_merisor@yahoo.com
salut la toti.
ok uitel si te rog sa-mi rsp la intrebare ......."dak vrei sati fac si un tuning...?"