mai martinos o sa te poti uita peste cateva zile la tutorialul ala dar asta nu inseamna sa faci desenul exact cum l-am facut eu !!!!!!! si de ce nu te uiti peste topicul de tutoriale de pe site ???
nu...uite...eu dc am zis k o sa incerc sa fac cateva dupa ale tale eu nu o sa le postez nici unde si sa imi scriu numele meu.astea doar asa ca exersat(dar daca tie nu iti convine atunci nu fac nimic..)
Member of: [Freehand Design Usergroup] [Virtual Tuning 3D] [Fiat] [VW] [Old School Cars]
Re: Desenele mele - ANDR31
ciudata pozitie pentru semnalizari la t1...
si arata ciudat rau rotile alea inclinate
(daca nu ies bine ...faceti'le normale ...dar vad ca au devenit moda pe 4tuning)
si dupa cum e umbra pusa jos... asta ar trebui sa fie partea intunecata a masinii.. unde niciun alb nu mai e perfect alb ca al tau... trebuia cv umbra facuta ...
imi place la nebunie polo si mai ales tema aleasa
un singur lucru ii lipseste masinii,inelele de remorcare,care sunt obligatorii la masini de genul asta(asta ca sa fiu putin carcotas )
tutorialul e destul de interesant
bravo !
la faza cu umbra chiar ai dreptate alex ... pur si simplu nu m-am gandit la problema umbrei lasate pe caroserie (doar cea de pe jos), iar semnalizarile ..... am vrut sa modific putin "microbuzul"