Quote:
Originally Posted by D_DooM
desi si acu sa incercat ceva in opinia mea tot nu sa reusit ... felictari cirpiany (sper sa iti iei premiu  ) se cunoaste experienta si tiai meritat locul  , succes in viitor si tie si celor care au participat (rusine ruver).totusi grigo cred k mai bine se lasa jurizarea p mana altora ... cineva d al o firma d tunign eventual pt design si pt rendere si modelare cineva care sa stie 3du bine .. q experienta mai mare de 3-4 ani  ...
totusi c ma deranjat a fost alegerea lui ruver in top 3 ... se putea alege p cineva care avea totusi o masian terminata  ... desi a lucrat numai 3 zile asta a fost problema lui si stiu k a lucrat la 2 masini .. ami bine se axa p cealalta ... ar fi iesit si mai bine 
randarea: rendere sunt facute in 15-20 minute max (conform spuselor lui) adik sa fie facute ... dupa cate am vazut (si mam uitat foarte atent) io cu cipriany avem cele mai curate rendere ... si ma refer la noise ... la cipriany nu cred k exista si la mine d abea s observa si acolo fiind al tranzitiile dintre intuneric si lumina
modelarea:
*interiorul partial netexturat si nefinisat (lipsa la meshsmooth/turbosmooth),
*exterioru multe elemente nu se aliniaza qm trebuie sau liniile nus continue jentile k deisgn arata bine .. da' sunt prea mari la fel k si garda la sol "noul SUV d la audi"
designeu: in nici un caz nu se paote pun un kit tuning japonez p o masian germana .. e ca si cum ai incerca sa pui jenti d lowrider (cele q multe spite cromate/aurite d 13") pe un enzo, reventon, veyron sau orice alta supermasina
"se va tine cont d modelare rendere si design" - toate astea lipsesc k si calitate d la ruver
si masian mea are greseli .. design .. render ... materiale ... modelare ... etc .. stiu d ele ... si mia zis si pioneer acu d (renderul q interiorul in care se vede bordu este facut la altcineva si nu a dat la detalii max si sa dus draq tot inauntru
greseli se pot gasii al oricine si cel mai rpd ... nu am vrut sa critic masinile ci metoda d jurizare ... daca se suapra ruver si mba .. le trece lor ... ruver imi da ignore .. mba si asa nu vb q mn :P
si nu numai io am fost d acord q asta ... ami sunt cativa care sunt d acord q mine ... si ruver e d acord q toti cand e vb d masian lui ... atata am avut d zis ... la editii viitoare mai bune     
L.E. scuzati romana .. incerc sa o perfectionez .. al fel k si cu 3du 
|
Jurizarea nu a fost facuta doar de mine, lucrarile au "trecut" prin fata multor persoane
cu experienta in domeniu, dar au decis sa raman anonimi, decizie pe care le-o voi respecta.
de ce lucrarea lui ruver este in best 3 (aici se pare ca este problema cea mai mare)
pentru modelare si tuning care zic ca e bine adaptat, ma refer doar la tuning
ruver a gresit cand a pus rotile foarte mari, daca ar fi pus rotile mai bine si ar fi randat cum
trebuie lucrarea ar fi putut lua primul loc, masina este dezavantajata din cauza randarilor, si rotilor
repet,
tuningul facut de ruver, intr-o alta oridine de idei este "kitch", pentru ca acel kit este facut
pentru o masina japoneza, insa nu s-a luat foarte mult in considerare aceasta problema,
pentru ca intr-o cu totul alta ordine de idei, de ce nu ? de ce sa nu se puna kitul de la veilside pe tt?
anumite persoane din juriu au fost de acord cu ideea lui ruver, chiar le-a placut ideea de a adapta
kitul acela pe tt, iar la partea de tuning ruver nu a fost "depunctat" fapt ce a dus lucrarea lui ruver in best 3
daca ar fi de facut un top din cele 3 a lui ruver ar fi ultima
iar la final topul arata asa cum il vdeti
acum parerile sunt impartite...
incerc sa fac ceva si vad ca sunt atacat,
nu am nimic cu nimeni dar nu imi place cand se intampla asta,
nimeni nu e perfect toata lumea face greseli...
De la inceput am incercat sa fac ceva cu concursul asta dar se pare ca nu iese asa cum trebuie din diferite motive,
desi am zis ca nu mai continui,
nu-i nimic nu ma opresc si am sa incerc sa fac din ce in ce mai bine.