ca sa lamuresc o treaba ...
nu am plagiat ... credeti ca as fi vrut sa trec neobservat cu un rx 7 pe care toti il stiti din binecunoscutul Tokyo Drift ?

nu spun eu ca este idee originala dar se pare ca multi nu au inteles concursul acesta
este un concurs de modelare 3d masina aia a fost facuta 3d, multi de aici habar nu au despre ce este vorba
este rezultatul a catorva saptamani de munca in fata calculatorului
masina aia este facuta de la 0
tocmai asta a fost ideea sa modelez 3d kit-ul de pe rx 7 le din tokyo drift
stiu kit-ul de pe masina exista, se numeste Fortune si este produs de Veil Side.
@vyvydesign - eu inteleg ca ruver este prietenul tau, dar nu este ok ce faci tu,
ma simt putin "atacat" de tine, si ma refer la postul acela cu "mazda plagiata de grigo"
unde am spus eu ca ideea este originala ????
votati ce va place nu am nimic impotriva, dar terminati cu faza cu plagiat-ul.
voi chiar nu observati ca o parte din lucrari au parti din kit-uri de la Veil Side ?
mda eu sunt dezavantajat pentru ca kit-ul de pe lucrarea mea este probabil cel mai cunoscut de la acea firma .....
unii chiar nu stiu cat de greu este sa realizezi ceva 3d dupa realitate ...
uitati-va la cele 2 lucrari care nu au reusit sa faca nici macar forma masinii ca in realitate
nu am nimic cu ei ... sunt incepatori, dar asta dovedeste ca nu este usor sa obtii ceva 3d.
eu totusi am reusit sa obtin kit-ul acela ... chiar nu apreciati, catusi de putin ?