Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Reply

Thread Tools
Old 21-11-08, 00:10   #1
pepy
Vice Presedinte Speedline Motorsport

Stage 5

pepy's Avatar

Member of:
[A.C.S. Speedline Motorsport]
[Delta Racing Crew]
Default =THE LAST BATTLE= quarter mile 2008

Sambata 22 Noiembie 2008, ora 10 : 30, pe aeroportul Craiova se va organiza ultima cursa de accelerare pe 402 m a sezonului 2008.

Cursa organizata de :

- SCAR LINES RACING DEPARTMENT
- Catalin Petrovici (TEN)

cu sprijinul :

- Aeroportului International Craiova
- Primariei Ghercesti

securitatea evenimentului va fi asigurata de :

- Inspectoratul de Jandarmi al Judetului Dolj
- Serviciului de Salvare
- Pompieri

un eveniment realizat in colaborare cu Serviciul de Politie Rutire Dolj.

INSCRIERI

Se vor face in dimineata competitiei, dupa ora 8:30 pana la ora 10 : 00, la locul desfasurarii cursei.
Taxa de inscriere va fi de 50 Lei.

GRUPELE DE CONCURS

Cele din regulamentul Legal Racing

CURSA PROPRIUZISA

Primul start va avea loc la ora 11 :00.
Startul se va da cu semafor.
Cursa se va desfasura in sistem piramidal eliminatoriu, stabilindu-se cate un castigator pentru fiecare din grupele de concurs.
Castigatorul unei grupe are alegerea de a participa in grupa imediat urmatoare.

Regulament particular

Orice participant inscris are dreptul de a avea un insotitor care nu va plati taxa de intrare.
Se penalizeaza cu reluarea mansei anticiparea startului de catre un concurent
Se penalizeaza cu descalificarea din competitie cea de-a doua anticipare a startului.
Se penalizeaza cu descalificarea din competitie orice demonstratie sau comportament non sportiv (drift burn... etc).

Rally show

- expozitie si curse demonstrative cu masini din Campionatul National de Raliuri si cel de Viteza in Coasta.

Pentru public

- se va putea testa, fara nici un cost, eficienta centurilor de siguranta la un impact la o viteza de 10 km/h.

Pretul unui bilet va fi de 5 lei.

Pentru orice alte detalii si informatii,
Persoane contact :

Catalin Petrovici : 0744/774.024
Alex Lascu : 0755/800.741.

Va asteptam.
Old 21-11-08, 00:56   #2
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]
Default Re: =THE LAST BATTLE= quarter mile 2008

Sweeeeeeeet!!! Da nu lati anuntat si voi cam tarzior??? Asa de azi pe maine ) Sa vedem acum cine vine.
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 21-11-08, 01:09   #3
nxtaz
Old School Cars

Stage 5

nxtaz's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Fiat]
[Old School Cars]
[Echipa de sprijin]

Hai ca asta e tare. Anuntati evenimentul cu 30 si ceva de ore inainte de inceperea cursei. Credeti ca e de ajuns ca sa se mobilizeze toti care voiau sa participe ? E o gluma sau o greseala a datei, nu ?
nxtaz is offline   Reply With Quote
Old 21-11-08, 01:09   #4
Iulian GTO

Stage 4

Iulian GTO's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Streetline-CCC]

Dar ati vazut si starea vremii?.....se pare sa dea cu ploaie si ceva fulgi de zapada!!!

...poate,ma insel....dar vreme buna nu se arata.
Iulian GTO is offline   Reply With Quote
Old 21-11-08, 01:25   #5
Iulian GTO

Stage 4

Iulian GTO's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Streetline-CCC]

Da,...se pare ca doua weekend-uri la rand avem vreme urata in toata tara....mai ales,sambata!!!De asta nu se tine cont?
Iulian GTO is offline   Reply With Quote
Old 22-11-08, 16:19   #6
MaliBuGTI

Stage 4

MaliBuGTI's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Pole Position Racers]

Acum m-am intors de-acolo... super tare cursa !

Glumeam... nu a fost !

Promovarea mult prea tarziu, n-a aflat mai nimeni de eveniment. Din cate am inteles s-a anuntat cursa f. tarziu pt. ca au fost obtinute aprobarile tarziu.

Concluzie: Foarte putine masini - vreme cam urata (temp. 1 grad, vant, ploaie) = cursa anulata.

O singura mentiune am, nu comentez ca am facut 550 de km aiurea, dar se putea organiza macar ceva acolo, sa nu zici ca ai venit degeaba... pt. ca au fost totusi cateva masini, iar imediat dupa ce au plecat organizatorii, au mai venit inca pe-atatea din zona, cu numere de Dolj si chiar inca cateva din Bucuresti.
Pana la urma tot s-a tras lumea pe pista, dar nu prea organizat, pt. ca organizatorii, erau probabil acasa deja.

Cam aiurea cu cursele astea anulate, dar s-a mai intamplat. Stiu ca organizatorii s-au straduit din greu pentru aprobari si restul. Chiar cand am ajuns mi s-a parut ceva bine organizat; pista de aeroport, gardulete, jandarmi, pompieri, ambulanta, politie... loc in care puteai sa-ti cumperi ceva de mancare, de baut, sau sa te adapostesti de ploaie... chiar nu ma asteptam la finalul asta.

Speram ca pe viitor sa se calculeze dinainte mai bine, totul si sa fie bine pt. toata lumea.

Numai bine.

Last edited by MaliBuGTI; 22-11-08 at 16:44.
MaliBuGTI is offline   Reply With Quote
Old 22-11-08, 16:40   #7
morpheusmaster

Stage 5

morpheusmaster's Avatar

Member of:
[NoSpeedLimit Romania Club]
[PARTICIPANT CURSE]
[Fiat]
[SKODA]

....nu vreau sa fiu carcotas...dar de ce ma asteptam eu la asta de cand am pus 1 post ...???

na...acum better luck next time...o plimbare cu masina (si de 550km) poate fi frumoasa daca iti place sa conduci si e vremea cat de cat favorabila...si e bine oricum ca vati dat voi asa..."ca in strada" da pe pista...

vam salutat...numai bine
morpheusmaster is offline   Reply With Quote
Old 22-11-08, 16:58   #8
MaliBuGTI

Stage 4

MaliBuGTI's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Pole Position Racers]

Ha ha... sa nu uit, poze de la eveniment facute cu telefonul. Cam asta a fost tot: :P

PS:

Daca observati, in avionul tractat (totul a mers prost azi), e si pilotul ), iar pe acel camion, scrie "Centrul de Cercetari si Incercari in Zbor" cat de serios ar fi, mie inca mi se pare amuzant, desi "Incercari" suna destul de trist si oarecum pesimist in contextul asta. Probabil ca am luat-o razna de la frig... de la drum.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Photo-0010-Craiova.jpg
Views:	283
Size:	558.0 KB
ID:	708322   Click image for larger version

Name:	Photo-0008-Craiova.jpg
Views:	231
Size:	459.8 KB
ID:	708323   Click image for larger version

Name:	Photo-0009-Craiova.jpg
Views:	216
Size:	556.4 KB
ID:	708324  

Click image for larger version

Name:	Photo-0007-Craiova.jpg
Views:	187
Size:	387.9 KB
ID:	708325   Click image for larger version

Name:	Photo-0006-Craiova.jpg
Views:	195
Size:	652.5 KB
ID:	708326   Click image for larger version

Name:	Photo-0005-Craiova.jpg
Views:	197
Size:	438.6 KB
ID:	708327  

Last edited by MaliBuGTI; 22-11-08 at 17:41.
MaliBuGTI is offline   Reply With Quote
Old 23-11-08, 11:35   #9
_ZIR

Stage 1

Imi pare foarte rau ca nu am mai putut face aceasta cursa. As vrea sa multumesc mult tuturor celor care au fost acolo sambata, indiferent de vremea de-afara. Multumim in mod special baietilor care au venit cu noi din Bucuresti vineri noaptea (Pepy - Speedster Turbo, Pinky - Impreza WRX, Yani - Fiesta ST), au ajuns cu noi in Craiova la 6 dimineata si nu au mai dormit ca sa fie cu noi de la 7.00 pe pista ca sa ajute la ce mai era de facut. Multumim Radu - Mini Cooper S, care a ajuns in Craiova la 8 dimineata si ne-a spus "Am banuit ca nu se mai poate face cursa dar am venit sa fiu aici cu voi". Multumim mult WPP si BOH, pe care i-am intors noi sambata dimineata de pe autostrada. Multumim baietilor pe care am apucat sa-i anuntam ca am anulat cursa inainte sa apuce sa plece din Bucuresti (Midnight Racers si Anonymous). Multumim in mod special Marius Enulescu care a venit cu masna pe platforma si cu intreaga echipa asa cum ne-a obisnuit la toate evenimentele si care nu a vrut sa accepte sa-i platim macar transportul dat fiind faptul ca a venit degeaba. Multumim Mircea si Grasu' (Robexpert) care au fost cu noi de la 8 dimineata si au stat cu noi pana s-a anulat cursa. Multumim prietenilor nostri care au fost acolo si nu au vrut sa plece pana n-am facut-o si noi (Iustin, Gabu, PILu', Alin ALN si altii). Multumim baietilor de la Kamikaze Riders care au vrut sa fie cu noi si sa faca spectacol daca s-ar fi putut. Multumim Puiu Busulescu care s-a oferit sa ne ajue si car a fost cu noi de la prima ora a diminetii. As vrea sa multumesc in mod special echiei care a organizat acest eveniment care din pacate nu a mai avut loc: Loredana pt toata partea de backoffice si pt prezenta full-time, DUNe pt toata alergatura si pt bagatul cainilor in tzarc , Sandra si Alina pt ca au fost cu noi in ploaie toata ziua, Alex Lascu pt tot ce a facut inclusiv cele 2 drumuri de Bucuresti intr-o singura zi, TENu' pt tot ce a facut si tuturor celor din aceasta echipa pt 36 de ore de nesomn si alergatura si nu in ultimul rand Irina (Mercedes) pt toata partea de marketing si print-uri cat si pt cei 7 ani in care m-a suportat pana s-a plictisit . Si, evident, nu as putea sa inchei seria de multumiri fara a-l preciza si pe catzelul lui Gabu, care si el a fost cu noi .
Va promit tuturor celor care sunteti pasionati cu adevarat de acest sport ca fix de maine seara am sa incep impreuna cu TENu' planurile pt o "cupa a zapezii" dat fiind faptul ca ne-am propus sa incheiem acest an cu o cursa, nu cu o cursa anulata. Sper deasemenea ca pana la sfarsitul lui decembrie vom avea si un program serios de evenimente pt anul viitor si in acest context mii de multumiri Mariu Enulescu pt oferta de colaborare pt acest program pe care ne-a facut-o ieri dupa-amiaza, DUPA ce tocmai anulasem o cursa !
Va multumesc inca o data la toti si imi cer scuze pentru esecul de ieri.
_ZIR is offline   Reply With Quote
Old 23-11-08, 11:44   #10
_ZIR

Stage 1

Quote:
Originally Posted by MaliBuGTI View Post
Acum m-am intors de-acolo... super tare cursa !

Glumeam... nu a fost !

Promovarea mult prea tarziu, n-a aflat mai nimeni de eveniment. Din cate am inteles s-a anuntat cursa f. tarziu pt. ca au fost obtinute aprobarile tarziu.

Concluzie: Foarte putine masini - vreme cam urata (temp. 1 grad, vant, ploaie) = cursa anulata.

O singura mentiune am, nu comentez ca am facut 550 de km aiurea, dar se putea organiza macar ceva acolo, sa nu zici ca ai venit degeaba... pt. ca au fost totusi cateva masini, iar imediat dupa ce au plecat organizatorii, au mai venit inca pe-atatea din zona, cu numere de Dolj si chiar inca cateva din Bucuresti.
Pana la urma tot s-a tras lumea pe pista, dar nu prea organizat, pt. ca organizatorii, erau probabil acasa deja.

Cam aiurea cu cursele astea anulate, dar s-a mai intamplat. Stiu ca organizatorii s-au straduit din greu pentru aprobari si restul. Chiar cand am ajuns mi s-a parut ceva bine organizat; pista de aeroport, gardulete, jandarmi, pompieri, ambulanta, politie... loc in care puteai sa-ti cumperi ceva de mancare, de baut, sau sa te adapostesti de ploaie... chiar nu ma asteptam la finalul asta.

Speram ca pe viitor sa se calculeze dinainte mai bine, totul si sa fie bine pt. toata lumea.

Numai bine.
Nu vreau sa intru cu tine intr-o polemica dat fiind faptul ca se pare ca esti unul din putinii care au facut un efort real sa vina la aceasta cursa, dar parerea mea este ca nu prea cunosti organizatorii acestui eveniment. Iti spun asta pt ca noi am plecat acasa pe la 17.00, ora la care presupun ca tu nu mai erai e aeroport. Altfel, multumesc mult ca ai venit si imi cer scuze inca o data si de la tine pt acest esec.
_ZIR is offline   Reply With Quote
Old 23-11-08, 13:35   #11
Bass-Evolution
Honda Driver

Stage 5

Bass-Evolution's Avatar

Member of:
[Honda]
[4Rally]

Ne pare sincer rau ca vremea ne-a jucat jucat feste si nu a tinut cu noi. Asa cum deja s-a discutat si argumentat in posturile precedente, vremea a fost principalul motiv al anumarii cursei, vreme care a dus la lipsa de participnti si public, oricum, pentru noi organizatorii a fost un "eveniment" din care am invatat, iar greselile pe care le-am facut nu le vom mai repeta. Ar mai fi de adus cateva multumiri D-lui avocat Dragos Ivanovici care ne-a ajutat in obtierea tonelor de aprobatii care sunt necesare desfasurarii acestui gen de evenimente, Jandarmeriei Dolj, care asa cum s-a stabilit din ziua precedenta a fost cu noi acolo inca de la ora 8 de dimineata in frig si ploaie, la intins de garduri si banda de delimitare, Politiei Rutiere Dolj care au fost cu noi, de asemenea vrem sa multumim First Class pentru tot sprijinul acordat pe cartea de catering, Fast food M&G.

Ne cerem scuze celor care au facut drumul pana la aeroport degeaba ieri si promitem ca urmatorul eveniment va fi ceva reusit si in aceeasi masura inedit pentru Craiova.

Va multumim.

'95 Subaru Impreza WRX GC8
'96 Renault Megane Coach
'95 Honda Civic EG9

www.EvolutionDetailing.ro - polish, reconditionari faruri, tratamente interioare si multe altele.
Bass-Evolution is offline   Reply With Quote
Old 23-11-08, 18:46   #12
Jeff

Stage 5

Jeff's Avatar

Imi pare rau ca a iesit cum a iesit, la anul, in conditii mai favorabile, promit ca si Timisoara sa fie prezenta. Sincer, am cam anticipat situatia, plus ca multe din masinile noastre sunt in lucru deja. Bafta!