Quote:
Originally Posted by qiuness
tocmai am participat cu o s2000
a fost o jegmaneala... o mansa chit ca au fost promise 2...
- nu s`au gandit deloc la public... ca o sa fie ca pe stadion...si din cauza aia cica nu au fost 2 manse... iar bineinteles ca circuitul a fost inchiriat pana la 5, iar la 125 masini.. no comment.
- au zis MAX 70 masini... au f0st 125, dar vb aia... banu conteaza!!
- Si la sf au trimis 90% acasa care nu s`au calificat si nici macar nu se obisnuisera cu stopu ala fantastic de performant!
- e romania... nu stiu de ce ma astept si sper toata vremea...jaf pe fata.
|
Te rog frumos citeste definitia termenului de JEGMANEALA...si dupaia sa il folosesti!
Publicul daca vrea sa fie nesimtit este chit ca dai in el cu jandarmi, garduri, pamblici si etc...sincer nu stiu daca ai organizat vreodata vreun eveniment dar sincer nu cred ca stii cu ce se mananca!
Timpul a fost calculat pentru exact 130 de masini...si mansele puse in asa fel incat sa fie totul ok si sa fie : 2 manse de concurs(cronometrate), semifinale si finale!
Daca tu zici ca banu a contat, ffff gresit din partea ta...nu cred ca ai vrea sa organizezi un eveniment din banii tai si sa iesi in gaura cu fff multi bani! fa un calcul rapid te rog eu frumos 120*50=6000RON( din care se plateste salvarea, jandarmeria, politia, si etc si sa te vad daca iesi macar cu 1 LEU pe +(plus)....
Sincer te rog eu frumos sa lasi afirmatiile la o parte, pentru ca nici noua nu nea convenit ca publicul a facut probleme dar nu cred ca vroia nimeni sa isi asume riscu sa ii loveasca si sa ii plateasca de buni...de ce?? pentru o liniutza sa platesti tot restu vietii ca publicul nu vrea sa inteleaga ca motorsportul este un sport fff periculos??? Daca tu esti dispus sa faci asta te invit sa te dai cu masina pe bulevardele pietonale!
Nu vreau polemici si alte discutii si nici nu am vrut sa te atac in nici un fel!
Toate cele bune!!!
Asa ca o paranteza:
- au zis MAX 70 masini... au f0st 125, dar vb aia... banu conteaza!!
Cum ai venit tu...si ma sunat calin si sa rugat de mine sa te inscriu ca ai venit tocmai de la bucuresti sa te dai....nu putea sa ii refuz nici pe altii care au venit de la iasi buc sau etc...pentru ca oamenii au facut km buni pentru eveniment...au lasat de la ei timp si bani....si nu era frumos...
Deci cu afirmatia asta ai cam dat-o de gard!!
Numai bine!!!