Re: Participant curse de accelerare (valabil doar pentru curse LEGALE)
E bine că abia īncepe sezonul, aşteptăm pānă o să pui poze sau filme cu tine la curse legale anul ăsta şi o să fii din nou acceptat īn grup, baftă la start
am si eu o intrebare...sper sa nu deranjez...se mai tin cursele pe 15 martie la craiova?....si daca da....unde anume se tin? pe aeroport? sau tot la drumul ala unde stau spectatorii gramada p margine....astept rasp.
Member of: [Streetline-CCC] [Opel] [PARTICIPANT CURSE]
scz ) motivatia este k nu mai am motor dar acum o sa ma dau cu o vectra c 22 benzina de 150 stock dar nu a ramas asa acum este pe la 175 CP si vreau sa vad ce poate aceasta masina
ms
bafta all
BMW 525
mastersync, asteptam dovezile de la cursele legale, sezonul e pe inceput, deci sigur o sa obtii cat de repede fotografiile sau filmele cerute. Sorela, asteptam si de la tine acelasi lucru, restul de pasi i-ai repetat tu deja.
am cautat toata casa pentru niste dvd`uri care stiam eu ca am poze pe ele ...si am gasit ceva poze ...
in pirma poza nu eram la start , dar eram la curse calarasi , in urmatoarele poze cu peugeotul eram la constanta 2007 1 mai , iar in ultima poza , eram cu baietii de la inferno pe autostrada mergeam spre calarasi .prin 2008 parca ...
cateva poze din cariera de la braila cu vectra,de la braila cu volvo vs r5,de la buzau,de la tulcea in 2008.
ps :acum masina este vanduta tot in braila ,lucrez la un r5 17 t pentru2010,
pun o poza si cu el
multumesc!