So... sa ma scuzati ca am "intarziat". De vreo 3-4 ani printre voi - legale(indemanare/viteza)/ilegale <- puteti sa o intrebati si pe mama! ... Am "urcat pe podium" in multe randuri.
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [NoSpeedLimit Romania Club]
Re: Participant curse
As vrea sa ma inscriu si eu in aces usergroup. Nu particip de mult timp si momentan am fost doar in Constanta la curse: iunie/iulie 2005 Raliu organizat de Universitatea Ovidius Constanta (poza de la premiere), decembrie 2005 raliu organizat de X-TEAM la clubul elevilor - indemanare (a doua poza), 1 mai cusra de la Venus-Saturn - drag, octombrie 2006 cursa organizata de X-TEAM - indemanare (am ajutat la organizare si am participat).
Indeplinesc conditiile de intrare?
Salut!
Cred ca, daca sinteti de acord, as putea sa devin si eu membru al acestui grup.
Am participat doar la cursele locale de pe Aeroportul Iasi, organizate de LucDesign si Zentech Tuning, cam dupa cum urmeaza:
- 2002 cu Scirocco 1 1,8 GTI (IS 02 LRM)- fara rezultate notabile si fara poze sau filme.
- 2003 cu Scirocco 1 1,8 GTI Turbo - dezordine in organizare (aglomeratie mare) nu s-au mai tinut decit libere, am batut destule printre care si Audi V6 3,2L, Renault 5GTT, Fiat Coupe 2L16v. Fara poze sau filme.
- 2004 cu Corrado G60 (IS 03 PAH-proaspat achizitionat) - batut un BMW325, un BMW 328 si un Mitsu Eclipse la libere, luat bataie de la Opel Astra Coupe 2003 si un Passat V6 4Motion, descalificat de un Golf III GTI. Este doar film cu Golful.
- 2004 cu Corrado G60 - Cistigat Grupa D (120-180 CP) este film. Luat bataie de la Fiat Coupe Barchetta, probleme cu ambreiajul.
La cursele din 2002, 2003 am facut parte si dintre oficiali. Martori sint Cristi Lungu (LucDesign) si Cristi Munteanu (Zentech Tuning).
Bafta si astept o confirmare (sau o infirmare).
cu vechea masina:
-iasi 26 septembrie 2004 (1 infrangere si 1 victorie)
-iasi 14 mai 2005 (1 infrangere si 2 victorii)
-suceava 26 iunie 2005 (1 infrangere si 1 victorie)
-suceava 28 mai 2006 (1 infrangere si 2 victorii)
Acum astept primavara si primele curse sa vad cum se prezinta noua masina pe pista.