Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

View Poll Results: Este corecta suprapunerea cursei de la Cluj cu cea de la Craiova?
DA! 13 41.94%
NU! 18 58.06%
Voters: 31. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 24-10-05, 17:19   #16
WannaDie

Stage 5

WannaDie's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:
Originally Posted by \"CT-81-ERY\"
Deja.....si sa anunti un eveniment cu 1 zi inainte e prea de tot...sa se mai si suprapuna cu altele....las-o....
Ai dreptate. Sti si faptul ca acelasi lucru s-a intamplat si cu Plopeniul?
Hai sa nu fim subiectivi, de ce acolo uni care critica aici nu spun nimic?
Din lipsa de caracter cred si nu ma refer la tine ca poate nici nu ai observat.
1 la mana cursa aceasta nu a fost anuntata cu 1 zi inainte ci cu ceva timp inainte ,dar odata a fost sters anuntul de la CURSE OFICIALE si odata A FOST MUTAT de aici.....cat despre alte sectiuni ,unde nu sterg unii si nu muta anunturile altora, s-a spus clar dupa etapa trecuta(et 3) cand va fi urmatoarea(et 4), deci nu mai are rost sa tot comentam ce si cum si unde si cand....au fost ...au trecut....speram sa nu se mai intample...
p.s. aceasta este o parere proprie si personala, nu am nimik cu KO Racing si nici cu altcineva(oricum din cate am auzit a fost cam nereusita etapa), dar dupa cum am mai spus si au spus si altii, dart nu s-a rezolvat inca , ar trebui pus si un alt moderator pt curse oficial , iar domnul Sebastian sa ramana moderator pe cursele organizate de LR nu de altcineva...sper sa se intample si acest lucru odata si odata....
Old 25-10-05, 07:47   #17
ZoliaT
Administrator

Stage 5

ZoliaT's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[Echipa de sprijin]

pozele :

https://www.4tuning.ro/gal/thumbnails.php?album=381