Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

View Poll Results: Prima cursa de Bucuresti sa fie pe:
AEROPORT? 3 75.00%
STRADA? 1 25.00%
Voters: 4. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 24-09-05, 22:43   #46
blowwind
Observator 4tuning

Stage 5

blowwind's Avatar

Member of:
[Observator 4tuning]
[VW]
[Honda]
[Street Zone]

poti sa ne zici si o zi .... ??

EDIT....sterge postul...ca acum am vazut ziua...sorry!!!
blowwind is offline   Reply With Quote
Old 24-09-05, 23:52   #47
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"blowwind\"
poti sa ne zici si o zi .... ??

EDIT....sterge postul...ca acum am vazut ziua...sorry!!!
15 - 16.
cea mai probabila data e 16, dar daca se poate am vrea sa facem sambata pe 15 pentru a nu ne suprapune cu
Raliul Bucurestiului AUTOTIRIAC care e tot duminica.

SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 24-09-05, 23:57   #48
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

nu te supara Sebastian da ne potzi da mai multe amanunte in legatura cu TiriacAuto raliu sau toate la timpul lor?
nu de alta da sa fie omu pregatit
orlando is offline   Reply With Quote
Old 25-09-05, 08:31   #49
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"orlando\"
nu te supara Sebastian da ne potzi da mai multe amanunte in legatura cu TiriacAuto raliu sau toate la timpul lor?
nu de alta da sa fie omu pregatit
Probabil ca da in momentul in care vor exista aceste amanunte.
Old 26-09-05, 22:47   #50
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Problema!
Este posibil sa nu putem organiza la Siab duminica sau sambata in 15 sau 16 pentru ca directorul francez nu si-a dat acceptul, mai vedem ce si cum facem maine poimaine aflam sigur dupa spusele lor.
Li se pare periculos.
Old 26-09-05, 23:28   #51
orlando

Stage 5

orlando's Avatar

Member of:
[Hyundai]

atata timp cat se iau masuri de sigurantza ca la fiecare cursa LR...nu vad ce nesigurantza s-ar creea...
eu astept cu sufletul la gura raspunsul...pe care cred ca si tu sebastian il ashteptzi...ca de la o vreme atzi uitat bucureshtiul!
orlando is offline   Reply With Quote
Old 27-09-05, 15:54   #52
Bubu_021
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

Bubu_021's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[NoSpeedLimit Romania Club]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Problema!
......
Li se pare periculos.
pai pune-le problema sa vina si ei la cursa cu inca vreo 20-30 de jandarmi din partea SIAB-ului sau cu oameni care sa fie comisari de traseu, daca tot se face un eveniment oarecum comun sau in paralel. nu cred sa fie problema financiara la ei.
Bubu_021 is offline   Reply With Quote
Old 27-09-05, 19:02   #53
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

tu crezi ca ala e dispus sa scoata bani din buzunar ???
in mare parte lumea e zgarcita ... sebastiane iti tinem pumnii de fapt ne tinem pumnii ca sa vedem si noi ceva
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 28-09-05, 10:12   #54
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

sa va explic ceva simplu legat de organizare: tot ce e de platit de la primul la ultimul om revine Clubului Legal Racing, in plus costa chiria pistei. Nu aduc nici un om in plus ei si dupa ce si-au dat acordul, iar noi asteptam forma scrisa a contractului, dupa ce am sunat sa intreb care e problema de nu-l trimit au spus ca francezul nu e aici trebuie sa vina si ca i se pare periculos si nu crede ca e de acord.
Ar fi avut de castigat pentru ca accesul de public s-ar fi facut pe la ei si se platea suta de mi la intrare si dupa eram si noi nevoiti sa taxam cu
50 000 lei.
Old 28-09-05, 10:19   #55
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"orlando\"
atata timp cat se iau masuri de sigurantza ca la fiecare cursa LR...nu vad ce nesigurantza s-ar creea...
eu astept cu sufletul la gura raspunsul...pe care cred ca si tu sebastian il ashteptzi...ca de la o vreme atzi uitat bucureshtiul!
Nesigurata si ignoranta e in mintea lor, avem facute ceva mai putin de 50 etape si nici un incident negativ notabil cat despre accidente cu public zero absolut.
Nu am uitat Bucurestiul, faptul ca nu am facut etape asa de des a fost o realitate impusa de anumite conjuncturi, nu mai aveam locatie, aeroportul poti si nu poti sa-l iei oricand.
In plus atmosfera artificial tensionata de unul si altul in Bucuresti(pestele de la cap se impute), adversitate clara fata de persoana mea m-au mai temperat insa va pot spune ca nu am dormit si va pregatesc o surpriza excelenta. Deci daca nu avem paine sa mancam cozonac.
Old 28-09-05, 14:24   #56
Mustang
Daewoo Driver

Stage 5

Mustang's Avatar

Member of:
[DAEWOO]

pai sebastiane daca ne iei asa ... cu surpinza...e de rau ...ne faci (si nu cred ca spun doar pentru mine) sa ne roadem unghiile de nerabdare...
Mustang is offline   Reply With Quote
Old 28-09-05, 20:06   #57
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
pai sebastiane daca ne iei asa ... cu surpinza...e de rau ...ne faci (si nu cred ca spun doar pentru mine) sa ne roadem unghiile de nerabdare...
Nu vreau sa fac pe interesantul, dar punete in pielea mea.
Fac tot ce e omeneste posibil sa fie curse legale, muncesc pe timpul, relatile si cheltuielile mele sa pun la punct o curse pe care altii nu sunt in stare sa le organizeze, iar cand vine vorba de respect pentru ce s-a facut...
Incerc sa fiu transparent ca toata lumea intreaba de una alta si daca anunt o intentie care nu se poate materializa eu si Legal Racing suntem aspru criticati. Asa ca am tras concluzia ca prea multa transparenta strica.
Daca unii \"binevoitori\" nu se amestecau si nu apelau la bunavointa noastra de a amana un miting, poate azi aveam un loc al nostru, in care faceam curse cand vroiam noi toti. Nu avem acest loc asa ca suntem la indemana altora carora prea putin le pasa de noi si cursele noastre.
Am sa va anunt cand este sigur 90% pentru ca 10% poate fi oricand un procent pentru neprevazute.
Daca acum anunt 100% ceva si se amana o sa fie 100 care sa-mi sara in cap, m-am saturat de mofturi din partea unor oameni fata de care nu am nici o obligatie si nici consideratie.
Old 28-09-05, 20:12   #58
BASU

Stage 5

BASU's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

am votat Doar cand este 100% SIGURA
cred k este cel mai bine... nu are rost sa ne amagim aiurea
BASU is offline   Reply With Quote
Old 28-09-05, 23:09   #59
TND--TEAM

Stage 5

TND--TEAM's Avatar

am votat ca o cursa trebuieie sa se anunte din faza de intentie deoarece oamenii sa stie din timp nu cu 3zile inaintele le dai minunata veste ca va fi o cursa unde vor fi cerculete si burnout_uri
TND--TEAM is offline   Reply With Quote
Old 28-09-05, 23:18   #60
200SX
4 Speed Squad Member

Stage 5

200SX's Avatar

Member of:
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[PARTICIPANT CURSE]

am votat \"INTENTIE?\" pentru ca de multe ori treba devine 100% sigura cu 2-3 zile inainte de eveniment (poti ajunge la motive daca plua, se anuleaza deci n use 100% sigura, sau intervine ceva in traficul aerian...) asa ca in momentul in care se demareaza actiunile pentru o cursa ar trebuii anuntata
200SX is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -