Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Reply

Thread Tools
Old 25-05-05, 15:40   #46
cioli17

Stage 5

cioli17's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]

atacurile *****, e o mare vrajeala cu organizarea asta la timisoara
exact asa s-a zis si ultima data , ca se anuleaza deoarece publicu l-a huiduit pe. DOMNUL SEBASTIAN

sa inteleg ca te-ai suparat si de aceea s-a anulat ? sau de ce ?

atacurile venite din partea de vest ... auzi dom'le

ZoliaT: watch your language
cioli17 is offline   Reply With Quote
Old 25-05-05, 23:37   #47
Bebe

Stage 2

Bebe's Avatar

Intr-adevar, cele spuse de Soichiro sunt lucruri pe care nu le pot nega, insa, sa nu idealizam situatia. Din experienta am invatat ca individul se supune societatii si nu invers. Daca cineva este multumit de evolutia societatii romanesti, acela nu sunt eu. Si ce pot face? Simplu: ma adaptez. Degeaba incerci sa dai exemplu pozitiv, e o picatura in mare. Cred ca sejururile petrecute de expati nu sunt destul de lungi pentru a le conferi o imagine reala a societatii. Si sa stiti ca nu sunt strain de modul de viata occidental, in unele tari latine la care se face referire am avut placerea de a locui perioade mai lungi de timp. Este adevarat, s-au civilizat, dar cum? Prin aplicarea legii, prin introducerea de reguli stricte. Daca aveti ocazia de a veni la o cursa, va rog sa va alaturati organizatorilor si sa contribuiti la procesul de stapanire a publicului care vrea sa fie cat mai aproape de masini. Sunt destui dintre cei care au ajutat la organizare care va pot confirma ca au ajuns acasa fara voce. Vorba buna nu merge pe aici. Degeaba exista banda de delimitare, se rupe, se trece peste sau pe sub, ca sa fie cat mai in fata.Daca incerci sa fii mai autoritar esti amenintat ca sa ai grija ca poate nu mai iesi de acolo. Publicul este mai numeros decat organizatorii. Daca timpul va va permite, sunteti invitatul meu sa vedeti realitatea de partea cealalta a baricadei.
Nu am sugerat personal ca daca nu organizezi ceva nu ai dreptul de a critica sau lauda un serviciu, vad ca am fost inteles gresit. Ideea era tocmai aceea care in paragraful anterior s-a concretizat printr-o invitatie la organizare.

Referitor la lider, dati-mi voie sa punctez, mi-ati facut un serviciu ridicandu-mi mingea la fileu. Spuneti ca societatile latine au fost pe la \"ore\" si noi chiulim. Eu am spus mai devreme ca ei respecta regulile si noi nu. In momentul in care liderul de care vorbim, impreuna cu un comitet de arbitrii ai cursei, aia care au fost, iau o decizie cu privire la nerespectarea regulamentului, de ce restul sar si acuza? Pentru ca li s-a parut ca intr-o alta masina, subaru, erau 2 persoane. Da, era soferul si un cameraman de la antena1. Trebuie sa ne promovam. Dar regulamentul si sanctiunea.....nu le vrea nimeni, si toti te acuza..... si esti lider....si atunci ce faci, devii partinitor?Hai lasa, treaca, mearga?Nu. Si cand devii mai autoritar lumea crede ca ti-ai luat-o in cap. Si incep sa te sicaneze. Mai pe un topic, mai pe altul, hai sa mai bagam nitica zazanie ca si el a fost \"al naibii\" ca a aplicat regulamentul.
Vedeti de ce nu merge treaba cum vrem ?
Bebe is offline   Reply With Quote
Old 26-05-05, 16:08   #48
Soichiro
Guest

Sunt de acord cu ce spuneti dvs., dar hadeti sa privim pe la evenimentele organizate de catre alti liber intrepinzatori prin alte orase. Spre exemplu, Arad si Iasi. Sincer, nu am apucat sa ajung personal acolo, insa la una dintre ele a fost un om de incredere trimis de catre mine cu scopul de a face o analiza, iar la cealalta am apucat sa vizionez doar niste materiale. Concluzia: daca la una dintre ele, in speta Iasi, au mai fost cateva mici probleme cu stapanirea curiozitatii publicului, cealalta a fost organizata impecabil, fara sa fi fost necesare interventii in forta, decat poate foarte rar. In principu, amandoua au fost extrem de bine organizate fata de cele de dvs, la care am fost spectator. De aici putem intelege 2 lucruri diferite: ori publicul din acele zone are in componenta alte specii de romani, ori organizatorii si-au dat mai bine silinta. Acum, fiecare trage ce concluzie doreste. Din ce am inteles, nici la Timisoara, cand ati organizat anul trecut, nu v-a iesit prea stralucita organizarea. Acum, nu doresc sa fiu un alt individ care are cosul pregatit cu oua si rosii gata sa le transforme in proiectile cu tinta LR. Nicidecum. Eu doar doresc sa va fac sa intelegeti faptul ca acea picatura in ocean de care ziceti dvs poate provoca o ploaie torentiala benefica pentru toti. O picatura dvs, o picatura altul, si se ajunge usor usor la nivelul de afara. Daca o sa ne complacem toti in mizerie, de mizerie vom avea parte toata viata, indiferent cat o sa ne plangem
Dvs nu ati observat ca, fara un caracter autoritar impins la extrem, romanul de rand pur si simplu nu intelege de vorba buna? Doriti ordine si disciplina? Exista solutii. In primul rand, asezarea publicului, ca fiecare sa poata avea sansa de a vedea ceva. In al doilea rand, firma de security. Nu sunt bani? Mariti taxa de intrare pentru spectatori in primul rand si concurenti in al doilea rand, vindeti spatii publicitare, ca aveti unde aseza banere si panouri, vindeti drepturi de televizare, ca sunteti deja arhicunoscuti. Cu niste \"malaci\" de la o firma de security, o sa vedeti dvs. daca mai indrazneste careva sa mai treaca si de o dunga vopsita pe jos. Si, in timp, lumea se va obisnui, si n-o sa mai fie nevoie nici de aceia.
Gardurile mi se par o solutie cam inflexibila, iti trebuie si timp, si bani, si oameni sa le inchiriezi, sa le cumperi sau sa le montezi/demontezi. Daca nu exista o locatie fixa, asa cum sunt afara, nu renteaza deloc.
In fine, nu mai adaug altele, banuiesc ca si dvs. stiti bine toate aceste lucruri. Toata chestia e ca pregatirile pentru un asemenea eveniment sa fie cat mai minutioase. Impresia pe care mie mi-a lasat-o organizarea e ca totul s-a facut ad-hoc.
Cat priveste liderul, el trebuie sa fie, prin atitudine, superior celorlalti si sa dea dovada de caracter. Doar de aceea este lider. Nu mai discut chestiunea asta, s-a vazut clar ce fel de atitudine a afisat liderul, chiar in conditiile in care, repet, nu a fost jignit sau admonestat personal in vreun fel. Cat priveste atitudinea neregulamentara sanctionata de lider, s-a vazut clar ca a fost initial nefondata, participanta dovedindu-si nevinovatia. Dupa aceea, s-a cautat si s-a gasit un alt motiv. Motiv vag specificat in regulament. E si normal ca lumea sa-si puna semne de intrebare in ceea ce priveste corectitudinea aplicarii acelui regulament. Si dvs. v-ati pune semne de intrebare daca v-ar opri un politist pentru nepurtarea centurii de siguranta, si, din momentul in care vede ca purtati centura, incepe sa va caute de altceva. Nu?
In fine, acesta ultima decizie a dvs. mi se pare total nepotrivita. Ce anume v-a determinat sa renuntati la o etapa ce se anunta extrem de \"fierbinte\", din perspectiva concurentei? Pe mine, sincer, concurenta ma motiveaza, ma obliga sa ma perfectionez ca sa nu imi pierd clientii sau ca sa imi castig alti clienti. Monopolul s-a dovedit cea mai defectuoasa metoda de management. Lumea iti cumpara produsul si serviciul si te injura in acelasi timp. V-a deranjat concurenta? E totusi ciudat. Experienta dvs. ar fi trebuit sa va puna din start cu 2 pasi inaintea co
  Reply With Quote
Old 26-05-05, 19:03   #49
akimoto

Stage 5

akimoto's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]

frumoasa cacialma
imho
akimoto is offline   Reply With Quote
Old 26-05-05, 19:16   #50
aR99bMw

Stage 5

La etapele de la Arad de ce a fost totul ok?.....

au fost garduri....au fost cauciucuri sa delimiteze trasele pe unde trebuie sa treaca masinile participante ......a fost lume...au fost mici......nu au fost probleme chiar deloc.......si deabia a 2-a etapa.....organizata pana acum.....

Voi ii vedeti pe cei de la SpeedRacing sa se planga..si etc......ciudat
Old 27-05-05, 09:26   #51
Bebe

Stage 2

Bebe's Avatar

Cursa de pe data de 11.05 din Timisoara este anulata, asta nu inseamna ca nu se poate organiza la o data ulterioara. Va vom tine la curent pe toti cei interesati. Pentru moment, Legal racing a declarat Silentio Stampa.
Old 27-05-05, 09:36   #52
Bebe

Stage 2

Bebe's Avatar

Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"aR99bMw\"
La etapele de la Arad de ce a fost totul ok?.....

au fost garduri....au fost cauciucuri sa delimiteze trasele pe unde trebuie sa treaca masinile participante ......a fost lume...au fost mici......nu au fost probleme chiar deloc.......si deabia a 2-a etapa.....organizata pana acum.....

Voi ii vedeti pe cei de la SpeedRacing sa se planga..si etc......ciudat
Si la cursele de pe Baneasa si Kogalniceanu au fost graduri si cauciucuri si oameni de paza, nu au existat probleme, au fost chiar si tribune....Daca urmariti parerile participantilor despre aceste curse o sa vedeti ca nu vorbesc gratuit. Nu era vorba ca cineva se plange, doream sa intru un pic in spatele scenei, sa aduc la cunostinta celor care probabil nu stiu care au fost dificultatile cu care ne-am confruntat. Cred ca dupa cele cateva patru zeci de curse pe care le-am organizat avem ceva experienta, insa asa cum spunea si Soichiro, in unele locatii publicul este mai domol, mai usor de stapanit, in alte locatii avem de-a face cu personaje a caror curiozitate depaseste limita bunului simt, in scopul de a-si proteja \"locul\" ocupat apeleaza la injuraturi, etc.
Intrebarea ramane : \" publicul din acele zone are in componenta alte specii de romani?\"
Old 27-05-05, 17:06   #53
andrapanda55

Stage 3

andrapanda55's Avatar

da...sunt \"specii\" formate prin influenete diverse. din est sau din vest.. si probabil un lucru important este ca, desi sunt orase maricele, sunt orase oarecum de provincie. lucrurile se misca altfel si oamenii nu se simt din buricul tarii, adica din capitala si cu mai multe drepturi de \"jmecheri\"...
un surplus de bun simt duce la aprecierea mai mare a muncii altora si la respectarea legii prin educatie nu de frica. cu cat orasul este mai mic, cu atat este mai usor sa intreti ordinea, linistea si curatenia, lucruri care duc la educarea locuitorilor, care influenteaza apoi comportamentul. oamenii care traiesc in mizerie si ignoranta vor refuza sa fie civilizati, pentru ca li se va parea ca au dreptul la mitocanisme, atata timp cat nu le este asigurat un confort minim. pana sa se inteleaga la noi ca la acest confort trebuie sa cntribuie toata lumea mai e un pic. si din pacate pana atunci diferentele de nivel de civilizatie vor fi evidente de la o zona la alta...
Old 27-05-05, 22:53   #54
Deathman

Stage 3

Am fost anu trecut la Timisoara. A fost prima cursa de masini la care am fost. Public mult, masini multe. Da, oamenii au intrat de pista. Totusi nu au sarit in fata masinilor, deci intr-un mod relativ civilizat. Tin minte ca cel care comenta cursa (din cate inteleg Sebastian) tot timpul intarata spiritele : \"masina de Arad vs. masina de Timis. Cu cine tineti ?\", sau \"masina de Bucuresti vs masina de Timis. Cu cine tineti?\" Fazele astea mi se par de prost gust. Fiecare tine cu cine vrea. E normal ca dc esti din Timisoara sa ti cu masina de Timisoara, dc esti din Arad sa ti cu aia din Arad, etc.
V-atzi gandit vreodata de ce poate nu suntetzi privitzi cu ochi buni (nu nedoriti) de catre astia din vest ? (poate si asta-i o parere) Cica atacurile din vest... Eu ca locuitor din Vest (Arad) nu suport tonul si in special notiunea de \"provincie\". De cele mai multe ori e spusa pe un ton ironic, de superioritate. Cred ca multzi din cei care ni se adreseaza asa au fost prin plaiurile noastre \"provinciale\" si s-au convins ca nu traim in bananier.
Nu in ultimul rand vreau sa precizez ca sigur atzi fi avut public si inca unul numeros si Timisoara este UN ORAS PENTRU CARE MERITA SA VA DATZI EFORTUL sa iasa totul ca la carte. Ah, si ceea ce nu li s-a parut la unii fair-play si firesc e faptul ca atzi pus cursa in aceeasi zi la inceput cu cea de la Oradea. (dar totusi s-ar fii impartit in 2 ca sa poata ajunge la amandoua)
Old 27-05-05, 23:45   #55
andrapanda55

Stage 3

andrapanda55's Avatar

imi pare rau daca s- a inteles gresit ce am spus eu. provincia este \"regiune/tinut/ teritoriu sau localitate dintr-o tara situate in afara capitalei\". am spus \"oarecum provincie\" tocmai pentru a nu se intelege ca sinonim al \"satului\", fiindca stiu ca termenul se foloseste in general cu acest sens, gresit de altfel.
andrapanda55 is offline   Reply With Quote
Old 28-05-05, 18:05   #56
Deathman

Stage 3

De fapt problema fundamentala (de fapt sunt mai multe), cel putin asa o vad eu, ii ca de ce cursa a fost planificata in aceeasi zi cu cea de la Oradea, de ce dupa acea s-a mutat la o alta data si DE CE A FOST ANULATA ? Motivul invocat mi se pare total nefondat, adica acele atacuri. Dar cred ca aceasta problema va ramane total in umbra din moment ce baietii au declarat Silentio Stampa. Asa ca nelamuririle mele,care cred ca sunt si ale multora de pe acest forum, nu-si vor gasi raspunsul niciodata.
P.S. Dc cineva vrea totusi sa ma lumineze si nu doreste s-o faca pe forum, astept un PM.
Deathman is offline   Reply With Quote
Old 28-05-05, 18:52   #57
florin_cars
Old School Cars

Stage 5

florin_cars's Avatar

Member of:
[FORD]
[Old School Cars]
[BMW]
[MERCEDES]

eu nu sunt inca lamurit(nu c'o va face cineva pana la urma si nu doar pt mine, lamurirea) daca de la inceput a fost un proiect serios etapa de la Timisoara sau dupa mutarile astea trebuia sa ne prindem ca e doar ceva la vrajeala? intrebarea e de ce?
poate atacurile au fost prin PM, pt ca aici sunt multe sugestii, nu atacuri, cel putin pana la decizia de STOP CURSA.
adica noi vrem curse, dar de fapt ce? ni se spune ca nu vrem
florin_cars is offline   Reply With Quote
Old 29-05-05, 14:21   #58
Street Shark

Stage 3

Street Shark's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Discutii si vrajeala la nesfarsit.Deci,dupa umila mea parere sa vina Legal Racing in Timisoara cand ii chem eu,adica la pastele cailor.Noi avem etape la Arad bine organizate,periodice si ,lucrul cel mai importantrganizatori de la Arad discuta cu cluburile implicate si i-au in considerare parerile noastre.N-am prea vazut pe la Legal Racing sa se intample asa,aici daca cineva sus pus se simte criticat se anuleaza cursa.Ati vazut vreo cursa anulata la Arad ?
Street Shark is offline   Reply With Quote
Old 31-05-05, 16:31   #59
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"Street Shark\"
Discutii si vrajeala la nesfarsit.Deci,dupa umila mea parere sa vina Legal Racing in Timisoara cand ii chem eu,adica la pastele cailor.Noi avem etape la Arad bine organizate,periodice si ,lucrul cel mai importantrganizatori de la Arad discuta cu cluburile implicate si i-au in considerare parerile noastre.N-am prea vazut pe la Legal Racing sa se intample asa,aici daca cineva sus pus se simte criticat se anuleaza cursa.Ati vazut vreo cursa anulata la Arad ?

Buna ziua la toata lumea!
Avem madria noastra si nu place sa fim conparati cu altii.
Apreciem ce se intampla la Arad si am avea de facut cateva amendamente, dar ne abtinem fiecare cu modul si parerea lui de organizare.
Stiind concurenta ditre Adad si Timisoara ma surprinde putin faptul ca Aradul tace si face sincer ma asteptam la mai mult din partea Timisorenilor, al caror spirit de competitie merita mentionat.
Stim ca s-a incercat de catre cei ce fac la Arad si o etapa pe Aeroportul din Timisoara si au fost refuzati din motive legate de traficul aerian.
Asta ne-am dorit si ne dorim cati mai multi organizatori peste tot in tara.
Mi-ar placea sa vad o etapa de Timisoara facut de altcineva decat noi si sa o putem aprecia.
Am hotarat sa evitam organizarea intr-o zona unde exista pozitii vehemente impotriva noasta, pentru a nu le leza interesele si a permite o organizarea locala ce se poate adapta mult mai bine situatiei impuse de specificul zonei.In plus interesul nostru material se rezuma la acoperirea cheltuielilor si nu la a face profit.
Dupa cum ati fost informati directorul de imagine al evenimentului LEGAL RACING ROMANIA este Bebe si e normal sa nu tolereze alterarea imaginii evenimentului.
Mentionam ca Legal Racing este marca inregistrata proprietar fiind A.C.S.Legal Racing din Bucuresti, cvlub initiator si sustinator al competitilor auto pentru amatori.
Va multumesc pentru rabdarea de a citi mesajele noastre.

SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 31-05-05, 17:11   #60
akimoto

Stage 5

akimoto's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]

Sebatian, nu esti bine informat, NU \"Aradul tace si face\" !!! SPEEDRACING tace si face, SPEEDRACING organizeaza campionatul de la Arad (10 etape), precum si pe cel de la Oradea (6 etape)
cei de la SpeedRacing au in spate o experienta de 10 ani de zile, in decursul carora au organizat sute de intreceri de acest gen in Ungaria

Quote:
Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Stiind concurenta ditre Adad si Timisoara ma surprinde putin faptul ca Aradul tace si face sincer ma asteptam la mai mult din partea Timisorenilor, al caror spirit de competitie merita mentionat.
nice try !
Timisoara sustine SpeedRacing in vederea organizarii acestor etape in Arad, totodata, Road Runners Timisoara vor face tot posibilul sa-i ajute pe vecinii din Arad pentru ca totul sa iasa ca la carte
howgh
akimoto is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -