Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Reply
 
Thread Tools
Old 24-07-07, 10:28   #1
juana_man
No Limits racing team Member

Stage 5
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 1,698
Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[No Limits racing team]
[VW]
Default Cupa la Raliuri Tot-teren GerBog / ProfiTools 2007 Satu Mare

Cupa la Raliuri Tot-teren GerBog / ProfiTools 2007


Asociatia ProMotorsport, impreuna cu SC GER-BOG SRL si PROFITOOLS SRL, organizează, în data de 27-28 iulie 2007, cupa de raliuri tot-teren pentru piloţi amatori si avansaţi, în imprejurimea comunelor Viile Satu Mare – Cuţa - Hodişa, judeţul Satu Mare.

Automobile admise sunt cele pregătite pentru teren (T1), cele din categoria moto, ATV şi quad, precum şi automobile tot-teren serie care corespund circulaţiei pe drumurile publice, în categoria debutanţi. In cadrul competiţiei, concurenţii amatori vor avea de parcurs o probă specială de o lungime de 70km, cei avansaţi însă vor avea parte de o specială mai dificilă, lungimea ei fiind de 150km. Suprafaţa de rulare este, pentru ambele categorii: macadam, drumuri de pământ şi iarbă, pădure etc.

Programul evenimentului: inscrierile, verificările şi briefingul se vor face la sediul firmei Ger-Bog, pe strada Dariu Pop nr 1/a, in data de vineri, 27 iulie, începând cu ora 17.00.
Startul se va face in localitatea Satu Mare Vii, in data de 28 iulie la ora 11.00, iar după parcurgerea probei speciale, concurenţii vor fi aşteptaţi la festivitatea de premiere la sediul companiei Ger-Bog, afişarea rezultatelor este estimată la ora 18.00.

La acest eveniment, intitulat „Cupa GerBog/Profi Tools 2007”, sunt aşteptaţi atât concurenţii licenţiaţi, avansaţi, precum şi cei care au automobil de teren şi doresc să testeze calităţile maşinii, îndemânarea şoferului, sau dictarea navigatorului. La această competiţie organizatorii nu percep taxă de inscriere, iar concurenţii amatori sunt aşteptaţi cu premii din partea sponsorilor evenimentului. Pentru inscriere, sunt necesare permisele de conducere al echipajului, certificat de inmatriculare al automobilului, asigurare RCA, precum şi cască de protecţie pentru echipaj, care va fi format din pilot şi copilot/navigator, iar dictarea se va face pe bază de road-book.

Parteneri media: Informatia Zilei, Szatmári Friss Újság, City Radio, Radio Transilvania.

Pentru orice întrebare, înscriere în competiţie, informaţii tehnice vă puteţi adresa la Nelu Nastor, nr tel: 0740-032431, sau Gergely Butka, tel: 0745-616812

Vă aşteptăm!
juana_man is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -