In perioada 4-5-6 mai 2007 se vor desfasura la Magura - judetul Buzau - primele doua etape din Campionatul National de Viteza pe Traseu Montan. Circuitul are o lungime de 3 km cu 10 viraje pe dreapta si 9 viraje pe stanga (jumatate pentru "debutanti").
Anul acesta este fara amatori iar debutantii participa cu masini omologate conform standardelor de siguranta FIA. Nu cred sa fi trezit prea mult interes aceasta cursa dar eu imi fac datoria. Maine incepe de la ora 14.00 prima etapa. Duminica a doua. Voi reveni cu poze si filme.
drumul e cu mult mai stricat anul asta fata de anul trecut,iar acr-ul stie doar sa ceara o gramada de conditii pt participanti,dar nu se ocupa de gasirea unei portiuni mai bune de drum.
Member of: [Moderators] [4Tuning International] [MACS]
Re: VTM Etapa I si II Magura-Buzau
din pacate am ajuns prea tarziu...ori s-a schimbat ora de concurs
ce-am gasit si eu prin parcare la manastire; imi pare rau pt el, si doua in parcare la poiana pinului...drumul de la manastire pana la poiana pinului m-i se pare mult mai bun
Multe abandonuri la cronometrari. In final foarte putini au concurat - motivul pentru care s-a terminat si nu a inceput la ora 14.00. Subaru castigator prima etapa. Foarte prost traseul (asfaltul) si foarte tehnic. La anul se pare ca se omologheaza traseul spre Vulcanii Noroiosi. Maine de la ora 08.00 a doua etapa.
motiv ptr care multi au abandonat sau au vociferat iar startul a fost luat doar de cativa. VTM e ceea ce FRAS numeste Viteza in coasta. Ambele sunt campionate nationale, doar ca la FRAS merg cei mai multi sportivi, nu stiu de ce. Doar ACR are legatura cu FIA. Traseul a fost numai in panta si plin de serpentine. Cronometrarile au fost spectaculoase, cand toti au fost viteji iar unii au iesit in decor. Cursa, din auzite, a fost plictisitoare.