Doresc sa stiu,pentru ca am ajuns la un punct in care imi pun mari probleme legate de turnura pe care fenomenul curselor auto o ia in Romania, daca vor mai exista intreceri legale acest an in tara noastra minunata.
Suntem la inceput de sezon,atat eu cat si ceilalti suntem ca niste pasari tinute in colivie gata sa scape,absenta intrecerilor legale de anul trecut isi spune cuvantul,etc
...cat despre intrecerile ilegale,totul s-a transformat intr-o lupta a orgoliilor,stimulata sau nu de o miza pe bani,deci nu mai gasesc nici aici,cel putin in lumea in care am eu acces,vreun interes de a continua...incep sa ma intreb serios pentru ce am muncit o iarna intreaga,daca la legale nu ma pot da,iar la ilegale totul a capatat alta fata...
Ma adresez voua,organizatorilor,celor care aveti experienta in domeniu,pentru a nu lasa totul intr-un intuneric care domneste de cca 6 luni ( septembrie ).Acum 6 luni,toti,inclusiv eu, am acuzat pe Sebastian ca a facut si a dres,fiecare cu nemultumirile lui,iar omul a dat inapoi si nu si-a mai batut capul.Acum cateva zile,cu totii ati sarit pe Saintdick, ca a facut,a dres,si omul a dat si el inapoi.Ramane sa ne mai certam cu baietii de la Craiova si cu cei de la Suceava,unde au avut loc cateva etape f reusite anul trecut, si e gata,putem merge peste hotare sa ne dam.Trebuie sa intelegem cu totii ca e greu sa faci cursa perfecta,mai ales in cadrul actual romanesc,in care nu exista o pista speciala pt asa ceva,iar cadrul legal e destul de restrictiv.
Va doresc mult succes in activitatile viitoare,voua,organizatorilor si multumim pentru ceea ce s-a facut pana acum,bine,rau,dar s-a facut.Numai bine.