Quote:
Originally Posted by FAST&FURIOUS
Ce usor ii de criticat,........................organizati voi astia care criticati un eveniment si pe urma mai discutam, asa de pe margine ii foarte simplu de aruncat cu pietre.
|
Chiar nu te inteleg si nu vreau sa intru in divergente de nici un fel cu nimeni, dar... Eu nu pretind ca sunt organizator, sunt un pasionat de tuning, care am platit intrare la acel eveniment, si ca orice spectator intr-o tara democrata potsa critic sau sa laud un eveniment. Nimeni nu a zis ca este usor sa organizezi asa ceva, dar daca o faci si pe deasupra mai ai si taxa de intrare, incearca sa fi cat se poate de profesionist. Ceea ce mie mi s-a parut ca nu au fost. Critice trebuie considerate un lucru constructiv, pentru a imbunatatii si pt a dezvolta acest gen de evenimente. Daca ar s-ar fi dat o nota pentru promovarea acestui eveniment, dupa parerea mea si a celor din jurul meu, nu ar fi nota de trecere. Oricum, iubim acest tip de evenimente si speram ca in 29 sept 2012 totul sa decurga bine si toata lumea sa fie multumita. Bafta