Quote:
Originally Posted by SV-05-YBG
Am dori sa organizam inca o cursa de acceleratie la Floreni pana la sfarsitul lui septembrie. Datorita experientei de anul trecut dar si a celei acumulate anul acesta, doresc sa vad daca lumea este interesata.
|
Datorita faptului ca anul trecut a fost cum a fost si ca anul acesta sa nu se repete istoria se poate face inscrierile cu banii virati in banca inainte ca sa fii sigur ca oamenii vin sau ca sa se poata scoate parleala ca daca vin 3 masini sigur nu ajung nici macar pt jandarmerie da pai pentru toate celelalte. Asa ca mai degraba da un cont bancar in care cine vrea sa vina sa trimita banii pana la sfarsitul saptamanii acesteia si la sfarsitul saptamanii viitoare sa ne distram ca dupa cam vine frigul pe la vatra si nu mai e de stat la cort
.
De data asta vreau cupa mai mare ca mi-am facut vitrina special pentru cupe
).
PS. Potos datorita faptului ca nu vrei sa raspunzi la tel iti scriu aici. Daca vii nu scapi de mine si trebuie sa facem niste teste ca sa vad cum trage in comparatie cu cazanul meu.
Vreti sa se tina evenimentul inscrietiva ca si asa in august au fost foarte multi care au zis ca vin si nu au mai venit ca sa nu incep sa dau exemple.
Sper sa se faca ca e ultimul an pe aspirat de la anu pe turbo ca m-au depasit oamenii si am cam ramas in urma. CYA