Oau ... indrazneata idee!
Suna bine sa ca hai sa le luam pe rand.
In primul rand ne bucura faptul ca cineva de pe meleagurile noastre s-a gandit la a dezvolta un astfel de proiect care sa fim sinceri nu este o idee originala si fiecaruia de aici i-a trecut prin cap macar de 100 de ori.
Cred ca aici e vorba de o discutie pur orientativa deoarece nu cred ca abordarea pe un forum a unui astfel de subiect aduce mult mai multe sanse de reusita financiara, deoarece cred ca in esenta despre bani si o noua afacere este vorba, nu e asa?
Locatia nu este o problema ci poate fondurile de a achizitiona un astfel de circuit profesionist realizat. In speranta ca ideile noastre pot fi de folos trebuie sa vedem schita de proiect sa stim suprafetele pe care trebuie desfasurat complexul ca doar nu e o simpla limba de asfalt.Gresesc?
Care sunt normele impuse de FIA si alte organisme, sub tutela carui for auto romanesc-europen actionati?
Probabil ca se vede ca sunt sceptic si nimeni nu ma poate acuza pentru asta, iar cine ma cunoaste stie de ce si cate dialoguri pentru curse am purtat in timp.
Modul de abordare mi se pare fara a dori sa jignesc pe alticneva decat pe autor un pustism ieftin, nu semana delo abordare profesionista.
Un tip care se respecta, nu ne arunca in fata o societate cu raspundere limitata (SRL), cu un nume pompos, pentru el, ci incearca sa ne castige increderea sa ne arate realizarile lui... altfel, pana nu de mult se spunea ca hartia este cea care suporta cele mai mari ineptii, dar se pare ca acum internetul a castigat binemeritat acest loc.
Inca o dovada a neseriozitati acestui, hai sa schimbam genul sa-i spunem acestei INTOXICARI, de tip pseudocomunist.
In plus daca vorbesti de LEGAL RACING afla ca era cazul sa contactezi pe unui din reprezentantii acestei asociatii mai ales daca faci astfel de asocieri cu o pista imaginara. Noi cei din Legal racing ne dorim asta insa nu putem sa aparem in discutii pe care nu le cunoastem si asupra carora planeaza incertitudinea neseriozitatii.
Oare cat de serioasa e o firma care ofera un mai GMAIL si nu unul de pe un domeniu propiu?
Urat ca se intampla asa, e pacat sa amagim oamenii cu vise desarte si va rog sa ma credeti ca am intalnit destui astfel de oportunisti care au abandonat f repede deoarece cainii cu covrigi in coada lipseau cu desavarsire, de parca nici nu ar fi existat vreodata.