Quote:
Originally Posted by MnezO
Dupa citirea regulamentului sunt putin nelamurit, Evacurea mea nu se termina in spate unde scrie in regulament iar asta ma face sa intru la Profi? Iar la profi exista o singura clasa pentru diesel?
|
Parerea mea este sa-ti faci masina cum sti mai bine si sa uiti de regulament, maine te trezesti ca este altul si nu e maisina cum trebuie.
Oricum departajarea intre profi si street este putin fortata.
Nu cred ca este normal sa arunci o masina la profi pt ca nu are interiorul complet(asta pe strada nu e interzis), deasemenea masina daca are elemente de usurare nu trebuie aruncata la profi, iar anvelopele de curse sunt chiar indicat de folosit chiar si la street. Pana la urma de aia este cursa organizata si pe pista sa poti participa altfel decat la semafor.
Sunt intradevar masini care trebuiesc incadrate la profi, au alte motoare neomologate, au schimbat arhitectura constructiva, vezi Calibra Turbo, sau masina lui George alias Golum care e un proiect inedit.
Probabil ca si masina lui Gaju este spre profi desi dupa cum se vede street ramane in fata multumita lui Florin si lui Ghita.
Oricum multa bafta la organizare si concurentiilor la timpi.