Re: Cupa “D. J. S.” Automobilism Viteza- editia I - 15 octombrie 2006 - Pitesti
o sa vin si eu zilele astea cu filmele facute ... si cateva curse si prn parcare .... sincer ...prea putine masini ... nu credeam ca o sa spun asta dar a fost mai dragutz la Etapa de Accelerare cu obstacolelel alea ..a fost mai multa lume ... pana mea ... slabutz
organizatorii aia nu erau prea sanatosi.cand am intrebat pe ce distanta se tin cursele,nu au stiut sa-mi spuna,cat despre zona de franare,era pana la biserica
de fapt un pic mai scurta daca nu ma insel ...eram pana se termina scoarul ala al doilea din capul pantei ...ca stiu ca era dat drumu la circulatie pe coborarea indepartata de pe panta ...ca pe acolo m-am pus pe mine sa ma duc cand am ajuns
oricum,pitestiul e slab la capitolul curse.nu au fost masini,nu au fost.dar nici spectatori?la buzau,la o cursa i l e g a l a,se strang mai multe masini si mai multi spectatori.
Quote:
Originally Posted by SaintDick
ne spune si noua cineva exact distanta de concurs, incadrarile, taxa de inscriere, masinile pe grupe, numarul lor?
s-a terminat deja
@siadimet : nu e slab , dar nu a fost anuntata ... eu de exemplu aseara am aflat ... pana mea ..daca nu se promoveaza ce draq sa le faci .... sper ca pana la urma sa organizeze FSR-ul ceva , cu mult fast , cu promovare , anuntata cu 1-2 luni inainte ....e cel mai bine .,...dar ne nevoie de multi bani
Member of: [Moderators] [PARTICIPANT CURSE] [MACS] [Suzuki]
stiu ca s-a terminat. ceream doar detalii post-cursa. oricum, faptul ca a avut loc este un semn ca ultimele incidente din alte parti nu au dus la stoparea aprobarilor pentru astfel de curse, ceea ce e bine.
macar nu regret ca n-am fost acolo si ca am pierdut ceva marfa, si era de asteptat la atata putina lumea, deoarece toti intrebau pe forum si ei nu spuneau nimik...poate next time va fi mai tare.