Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Closed Thread

Thread Tools
Old 09-11-04, 02:23   #16
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default LEGAL RACING

Sunt mai multe probleme de rezolvat acolo.
In primul rand la ora asta in regi sunt multe societati cu spatiu inchiriat sau cumparat si nu le poti bloca acesul.
Cea mai buna solutie ca sa se poata circula in zona si sa se vada la organizare traseul e parte situata intre Fac. de transporturi si Rectorat cu platoul din fata Fac de transporturi o tura contra cronometru viraje, jaloane linii drepte...

SEBASTIAN is offline  
Old 09-11-04, 23:48   #17
ionutdrg

Purtator de cuvant RACING TEAM

Stage 4

ionutdrg's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RACING TEAM BUCURESTI]
[PARTICIPANT CURSE]
[NoSpeedLimit Romania Club]

eu sunt de acord
ar fii o ideie interesanta
eu n-am mai fost demult in politehnica si nu stiu cum mai sta treaba pe acolo, dar ai fii frumos inca o etapa de indemanare.........
noi vom fii prezenti daca se organizeaza ceva....
bafta
Old 10-11-04, 15:47   #18
LEXUS

Stage 5

LEXUS's Avatar

este o idee OK..dar cam mic spatiul intre transporturi si rectorat ...+ k in centru la coloana este acea bucata de asfalt cu iarba...si e nasol
LEXUS is offline  
Old 13-11-04, 01:19   #19
HAL

Stage 4

HAL's Avatar

Member of:
[X-Team Racing Club]
Default :

ar fi super tare prin poli o indemanare da voi ati vazut in ce stare e asfaltu ca eu imi rup masina in fiecare dimineata prin campus.mai intai asfaltam si dupa aia.......loool. in plus nu cred ca o sa aprobe decanatu asemenea dezmatz pe aleile\"celei mai celebre scoli de ingineri din sud estu europei\"((citez pe un prof de-al meu)) v-am pupat si mai vb

www.pbv2.ro
HAL is offline  
Old 15-11-04, 02:05   #20
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default LEGAL RACING

Vom incerca dupa alegeri pt ca inainte se vor face sectile de votare si pe acolo.Chiar dac nu deranjam nu ni se va permite.
SEBASTIAN is offline  
Old 19-02-05, 00:19   #21
Dark_Skyrider

Stage 2

Dark_Skyrider's Avatar

Default Re: LEGAL RACING

Quote:
Originally Posted by \"SEBASTIAN\"

Vom incerca dupa alegeri pt ca inainte se vor face sectile de votare si pe acolo.Chiar dac nu deranjam nu ni se va permite.
Alegerile au trecut, shi la fel shi sesiunea. Acum urmeaza 2 saptamini de vacantza. Eu nu mai vad nici un motiv sa va stea in calea oganizarii, decat rectoratul.Se mai face ceva in Politehnica?
Dark_Skyrider is offline  
Old 21-02-05, 11:51   #22
Geo

Stage 5

Geo's Avatar

Nu sunt deloc impotriva, si mie mi-ar place extraordinar de mult, dar :
- asfaltul este foarte prost pe acolo, daca iei un viraj mai rapid, si dai intr-o groapa, de arunca pe exterior, si dai in borduri / copaci. M-am tot invartit pe acolo, si mi-am testat masina, este destul de urat.
- publicul nu poate fi tinut \"la respect\", spatiul este foarte mare, si sigur va fi trafic pe acolo, chiar si in weekend, sunt multi care vin la plimbare cu copii, habar n-au de concurs, nu le pasa, si-ti traverseaza prin fata...
- putin probabil ca rectoratul sa aprobe dezmat pe acolo.
Solutia care mi se pare viabila, daca luati aprobare, este exact acolo unde a spus Sebastian, un circuit cu jaloane, mai mult de indemanare decat de viteza... ca altfel este prea periculos, nu-i ca la Prisma, ai iesit de pe trasa, dai jos jaloane... in Poli, daca ai gresit, in cel mai bun caz dai in bordura, si-ti faci varza transmisia / suspensia... daca nu, copaci sunt destui sa te astepte...
Old 26-02-05, 00:14   #23
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]
Default L E G A L R A C I N G

Nu mai e de actualitate!
SEBASTIAN is offline  
Closed Thread