mie unul la playul din Iasi nu mi s-au parut spectaculoase decat vreo cateva curse. Dintre masinile sub 200 de cai mi-a placut doar SGM-ul pt. ca batea masini straine. Sincer mi se pare o gluma sa zici ca sunt spectaculoase play-uri cu masini sub 200 de cai mai ales ca toata lumea sta la maxim 100 m de start. Ce sa vezi frate? Ca scartie rotile cand pleaca de pe loc sau iese oleaca de fum si dupa aia se chinuie bietul motor? Poate din interiorul masinii o fi spectaculos dar din afara nu e. Play prin oras e una cand strazile sunt inguste, e trafic, pericol, dar pe o pista de aeroport de 30 de metri latime fara nici un obstacol important pe o raza de 1 km de unde sa mai ai senzatie de viteza?
Anul asta mi-au placut la iasi doar SGM-ul, YCE-ul, Astrele Bertone, Imprezele si cel mai mult, ca si in ceilalti ani, motoarele. Restul m-au cam lasat rece . Anul trecut au fost misto Audi RS4 si Fiat-ul ala Tipo.
La indemanare in schimb se poate face mult mai mult show. Ce vezi la play poti sa vezi in fiecare zi pe la semafoare dar indemanarea e altceva.
La indemanare poti sa vii si cu Trabantul si sa faci o figura mai frumoasa decat faci cu Calibra Turbo la play daca stii tehnici de drifting si stii sa conduci. Nu zic sa nu se faca play dar e cazul sa mai faca si o indemanare ca play-uri au tot fost. Cel de pe 3.10 e al 4-lea din septembrie trecut incoace. Pe cand indemanare nu s-a mai vazut in Iasi de prin 2001.