Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

View Poll Results: Viteza sau Indemanare ?
viteza 24 61.54%
indemanare 15 38.46%
Voters: 39. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 14-09-04, 11:53   #16
TNos

Stage 5

TNos's Avatar

in oras...la semafor...nu se fac curse... ...ci se pleaca pt ca iti permite culoarea verde...acum daca iti scapa piciorul pe pedala si se intampla la fel si pt cel sau cei de langa tine...asta nu e cursa ci e coincidenta!!!
Old 14-09-04, 12:03   #17
RoSonic
4 Speed Squad Member

Stage 5

RoSonic's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[4 Speed Squad]
[Observator 4tuning]
[REDACTOR 4TUNING]
[PARTICIPANT CURSE]
[VW]
Default Re:

Quote:
Originally Posted by \"KaiseR\"
HI hi....... POLL 2: In oras....la semafor.......ce fel de cursa faceti?
in oras..Indemanare.... e logic la cat sapa astia.....
RoSonic is offline   Reply With Quote
Old 14-09-04, 21:33   #18
pimp_lex

Stage 5

pimp_lex's Avatar

Member of:
[4Tuning International]

sunt de acord cu ce spunea Tnos

ambele imi plac

la indemanare nu conteaza numai soferul, ci si masina si modificarile ei conteaza mult. Nu la fel de mult ca la liniutze, dar conteaza. Pune cel mai tare sofer la indemamare cu un Hummer H1 sa vedem daca face vreo branza.

as zice la la liniutze - 70% masina, 30% sofer
la indemanare - 40%masina, 60% sofer

am votat insa Viteza, avand in vedere ca legal racing de indemanare nu se face pe circuit, ci printre jaloane, daca ar fii fost pe circuit (kart, F1) cred ca as fii votat indemanare
pimp_lex is offline   Reply With Quote
Old 02-10-04, 14:22   #19
[T3m]b3||
Midnight Racers Member

Stage 5

[T3m]b3||'s Avatar

Member of:
[Midnight Racers]
[BMW]
[2 Roti]

Mi-e dificil sa aleg...
Cursele de vieza sunt mai spectaculoase....
Etapele de indemanare sunt mai interesante...
Nu pot face alegerea asta...nu pot renuntza la liniutza vejnika [care prin legalitate va estompa fenomenul bine cunoscut]...dar,in acelashi timp parka agreez mai bene indemanarea,cum au zis majoritatea,nu-tzi tre doar calutzi, putzina iutzime de mana ji ureche.Tre ceva imndemanare la volan dar in acelashi timp ji o mashina pregatita ceva [suspensie ji alte alea...nu numa calutzii carei vor totzi]....nush...
Cel mai bine ar fii un traseu...pe care sa se faca ji liniutze pe linia de start...acolo se vede ji majina ji shoferul.Macadam...visul meu...dar,destul de greu pt mashinile noastre.Docamdata sa incercam sa ajutam LR cu pista aia din Ghencea,care cu putzina vointza ji ceva bani [ji din partea noastra] va devenii Circuit ji poate, poate, pana la urma vom avea in Romania ji un traseu cu macadam.Oricum...din ce in ce mai bene...10x again LR & NSL pt ce neatzi oferit pana acu' ji pt ce avetzi de gand pt noi!
Old 02-10-04, 15:19   #20
iasi_drifter

Stage 5

iasi_drifter's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

mie unul la playul din Iasi nu mi s-au parut spectaculoase decat vreo cateva curse. Dintre masinile sub 200 de cai mi-a placut doar SGM-ul pt. ca batea masini straine. Sincer mi se pare o gluma sa zici ca sunt spectaculoase play-uri cu masini sub 200 de cai mai ales ca toata lumea sta la maxim 100 m de start. Ce sa vezi frate? Ca scartie rotile cand pleaca de pe loc sau iese oleaca de fum si dupa aia se chinuie bietul motor? Poate din interiorul masinii o fi spectaculos dar din afara nu e. Play prin oras e una cand strazile sunt inguste, e trafic, pericol, dar pe o pista de aeroport de 30 de metri latime fara nici un obstacol important pe o raza de 1 km de unde sa mai ai senzatie de viteza?
Anul asta mi-au placut la iasi doar SGM-ul, YCE-ul, Astrele Bertone, Imprezele si cel mai mult, ca si in ceilalti ani, motoarele. Restul m-au cam lasat rece . Anul trecut au fost misto Audi RS4 si Fiat-ul ala Tipo.

La indemanare in schimb se poate face mult mai mult show. Ce vezi la play poti sa vezi in fiecare zi pe la semafoare dar indemanarea e altceva.
La indemanare poti sa vii si cu Trabantul si sa faci o figura mai frumoasa decat faci cu Calibra Turbo la play daca stii tehnici de drifting si stii sa conduci. Nu zic sa nu se faca play dar e cazul sa mai faca si o indemanare ca play-uri au tot fost. Cel de pe 3.10 e al 4-lea din septembrie trecut incoace. Pe cand indemanare nu s-a mai vazut in Iasi de prin 2001.
iasi_drifter is offline   Reply With Quote
Old 02-10-04, 22:47   #21
tng
Observator 4tuning

Stage 5

tng's Avatar

Member of:
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[Virtual Tuning]
[Opel]

parerile sunt impartite