pana acum nu s-au tinut nici la craiova. dar dupa cursa ilegala de amploare care a avut loc acolo baietii au demonstrat ca trebuie si ceva legal acolo.
poate daca ati aparea pe aici cativa oameni din brasov si s-ar creea si acolo o comunitate se vor tine si curse legale.
calendarul legal racing racing este strict orientativ oricand putand sa apara modificari in acesta.
Faza naspa e ca nu am auzit de nici o comunitate si asta incerc sa fac .....sunt multi cu masini misto modificate o sa ma chinui sa ii conving sa vina la Craiova .....sa speram ca voi reusi
si mai e cred eu o problema - este loc unde sa se faca asa ceva?
adevaru e ca daca nu sunteti vazuti nici nu o sa-si dea lumea interesul sa faca curse legale la brasov. si asta nu din rautate.
E adevarat in bv nu este aeroport dar ar fi anumite strazi unde s-ar putea opri circulatia pt asemenea curse.Sau sun locuri unde se pot face etape de indemanare cum se fac la Prisma.
ei, poza aia am pus-o asa numa dar oricum sunt multe masin k-lumea prin bv nu stiu dak stiti TT -ul ala albastru arata super adevarat o sa incercam (eu si nebunu) sa-l prindem odata intr-o poza