Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

View Poll Results: In care din grupe incadram Cielo Executive?
Grupa A 66-85cp (inclusiv 85,99) 34 73.91%
Grupa B 86-100 ( inclusiv 65,51) 9 19.57%
Alte grupe 3 6.52%
Voters: 46. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 07-05-06, 15:38   #1
Razvan_Nitro

Stage 2

Razvan_Nitro's Avatar

Default Poll: 14 mai Craiova - Lucky RacerS - in ce grupa incadram Cielo Executive?

va cerem parerea vis-a-vis de incadrarea Cielo Executive in una din grupele cursei.
Razvan_Nitro is offline   Reply With Quote
Old 07-05-06, 15:47   #2
Razvan_Nitro

Stage 2

Razvan_Nitro's Avatar

Default Re: Poll: 14 mai Craiova - Lucky RacerS - in ce grupa incadram Cielo Executive?

facem acest lucru deoarece se pare ca Cielo Executive ar avea 85,68cp si problema era daca marim limita superioara a grupei A pana la 85,99 sau scadem limita inferioara a grupei B pana la 85,51.....va multumim!
Old 07-05-06, 15:52   #3
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: Poll: 14 mai Craiova - Lucky RacerS - in ce grupa incadram Cielo Executive?

Eu am intrebat de cielo executiv pt. ca s-ar putea sa participe unul din partea Ghost Racing Team si intrebam sa stim dak e incadrat ca pana acum la A sau va fi incadrat la B, pt. ca asa zicea TEN-u acum 2 seri ca nu se fac "derogari" de genul asta ! Atunci era vorba de Executiv care are 85 "si ceva" si Fabia Break de la Full Speed Racing Club care are 101 cp ...

Cred ca tine de politica si regulamentul fiecarui organizator in ce grupa incadrati cielo executiv SI ALTE MASINI CARE SUNT IN ACEEASI SITUATIE! eu totusi am votat sa fie incadrat la A pt. ca asa a fost incadrat si la Bucuresti si peste tot unde a participat!
Old 07-05-06, 19:58   #4
BoSsuL3TZ

Stage 5

BoSsuL3TZ's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[South racerS]

Dupa cum a spus si razvan, vrem sa vedem ce opinii pro si contra sunt... sa lamurim ceva.. trebuie sa vedem cum credetzi ca ar fi bine incadrata aceasta masina.. in cazul de fatz vorbind de Cielo Executive care are 85.63, si care poate sa treaca la grupa B sau grupa A.. depinde de voi ce alegetzi si ganditzi-va bine pentru ca asha va ramane.. va rugam sa argumentatzi nu numais a votatzi ca sa ne dam seama ce doritzi..

Sunt doua variante, dupa cazul in care se face trecerea de la kw-cp..
in cazul in care alegetzi sa intre in grupa A asta inseamna ca grupele vor fi:
EXEMPLU:
66-85 (plus marja de 0.99 in cazul in care este nevoie)
86-100
in cazul in care voi votatzi ca aceasta masina sa intre la B asta inseamna ca grupele vor fi:
EXEMPLU:
66-85 (plus marja de 0.50, dak a trecut de aceasta, adik 85.51 trecand in grupa B)
Old 07-05-06, 21:13   #5
myky

Stage 5

myky's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

va spun decat ca miroase a c***t si de aici cret ca va trageti singuri concluziile

ps:nu am auzit in viata mea de incadrari in grupe cu virgule si nici in grupe unde mai puneti voi ++++++++++++++++++ de cp la masini
myky is offline   Reply With Quote
Old 07-05-06, 22:13   #6
crdi

Stage 3

crdi's Avatar

parerea mea ar fi sa lasati grupele asa cum au fost nu cred ca este cazu sau are vreun rost sa modificati ceva .....
peste tot pe unde am fost asa sa incadrat .... asta in cazu in care nu aveti voi altceva de gand ......

Many hearts but one soul - ACS Ghost Racing Team
crdi is offline   Reply With Quote
Old 07-05-06, 22:13   #7
Calimero2003

Stage 5

Calimero2003's Avatar

Quote:
Originally Posted by BoSsuL3TZ
Dupa cum a spus si razvan, vrem sa vedem ce opinii pro si contra sunt... sa lamurim ceva.. trebuie sa vedem cum credetzi ca ar fi bine incadrata aceasta masina.. in cazul de fatz vorbind de Cielo Executive care are 85.63, si care poate sa treaca la grupa B sau grupa A.. depinde de voi ce alegetzi si ganditzi-va bine pentru ca asha va ramane.. va rugam sa argumentatzi nu numais a votatzi ca sa ne dam seama ce doritzi..

Sunt doua variante, dupa cazul in care se face trecerea de la kw-cp..
in cazul in care alegetzi sa intre in grupa A asta inseamna ca grupele vor fi:
EXEMPLU:
66-85 (plus marja de 0.99 in cazul in care este nevoie)
86-100
in cazul in care voi votatzi ca aceasta masina sa intre la B asta inseamna ca grupele vor fi:
EXEMPLU:
66-85 (plus marja de 0.50, dak a trecut de aceasta, adik 85.51 trecand in grupa B)
De dragul de a face ceva diferit de restul sunteti gata sa faceti o mare tampenie.Ai facut un pool cu o tampenie si lasi lucruri care chiar meritau un pool in ceata.Vorba lui Miky ,deja miroase a c***t .........
"This thing is serious.
"This thing is fucking sonofabitch.
Calimero2003 is offline   Reply With Quote
Old 07-05-06, 22:20   #8
john_doe

Stage 2

john_doe's Avatar

"Cielo Executive care are 85.63"....
pana acu "a avut" 85 ...de unde ati scos-o si pe'asta cu zecimalele ma baieti ?
lasati executivu la grupa A unde ii este locu' ca la B nu prea are sanse executivu pe langa celelalte si in plus va sare si lumea in cap cu ideea asta nu tocmai buna!

multa bafta cu organizarea!!!
john_doe is offline   Reply With Quote
Old 07-05-06, 22:23   #9
Al3xius

Stage 5

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by Razvan_Nitro
iar ca sa fie clar ptr toti ce a incercat sa expuna cosmin cu grupele o sa le rescriu ca sa nu mai fie probleme

A1 pana in 65 de cp (inclusiv 65)
A 66-85
B 86-100
C 101-130
D 131-160
E 161-200
F 201-250
G peste 250
Deci din cele postate mai sus, eu inteleg ca masinile intre 85-86cp , 100-101 , 130-131, 160-161, 200-201 nu au ce cauta in concurs ! Asta odata!
O alta chestie : cum puteti sa va ganditi ca un cielo executiv, care e aspirat, sa intre in grupa cu masini de 90 cp, sa zicem un golf 4 Tdi, la care daca ii faci un flash sare de 110 cp...eu zic ca nu exista termeni de comparatie ! Sincer!

La grupa D iarasi e o problema si Bossuletz stie asta de la Racing Revolution...eu zic ca au fost foarte bine facute grupele atunci si ar trebui lasate asa, dar cum "organizatorul e suveran" voi faceti ce vreti !

Si ca o ultima chestie, cred ca grupa G e cam mare....adik subaru impreza WRX STI intra in grupa cu SL 55 AMG al lu tiganu ala ? Sau ...ce incadrare are subaru` lui Andrei Tentean care are NOS ? Sper sa nu se supere andrei pe mine ca am adus in discutie masina lui dar a fost primul subaru cu Nos care mi-a venit in minte !
Gallardo la ce grupa intra ?
Mustangul(ca tot a aparut unu` in Craiova de curand) la ce grupa intra? intra cu subaru si Gallardo ?

Sper sa nu vi se para rautacioase intrebarile mele dar sunt simple curiozitati...daca vreti imi raspundeti daca nu, nu! Dar la partea cu Executivul sper sa fiti CORECTI!

Later edit : daca tot vorbim de corectitudine , Skoda Fabia de la Full Speed la ce grupa intra?
Al3xius is offline   Reply With Quote
Old 07-05-06, 22:51   #10
la chestiune

Stage 2

EU AM VOTAT 66-85 Hp. Felicit faptul ca vreti sa fiti echidistanti si cereti parerea tuturor , dar consider ca nu este nevoie de nici un pool ! Craiova trebuie sa aiba propria identitate , nu tre sa se mai puna in discutie departajarea pe grupe ,aici se gasesc cele mai multe masini Cielo in care s-au investit multi bani , tre. sa le lasam sa se exprime in grupele in care au concurat si pina acum in Craiova.
A1 pana in 65 de cp (inclusiv 65)
A 66-85
B 86-100
C 101-130
D 131-160
E 161-200
F 201-250
G peste 250

Absolut normal ,Craiova conserva acelasi sistem si incadrare pe grupe,..asta inseamna deja TRADITIE ,este laudabil acest fapt ca toate cluburile ,in Craiova ,sa organizeze astfel. BAFTA BAIETI !!! ca succesul implica multa munca si voi stiti asta ! Sa iasa ceva frumos !!!!
la chestiune is offline   Reply With Quote
Old 07-05-06, 22:55   #11
86vrg

Stage 1

86vrg's Avatar

...incerc sa-mi exprim si eu parera legata de grupe....sincer nu am auzit de astea cu resturi ,caturi si virgule....e normal ca un cielo executiv sa intre la grupa A,,,,incercati sa fiti obiectivi......!!!!!verificati inca odata grupe si vedeti ce este de facut,,,!!!!!!
86vrg is offline   Reply With Quote
Old 07-05-06, 22:57   #12
Flow

Stage 5

Flow's Avatar

Exclamation Re: Poll: 14 mai Craiova - Lucky RacerS - in ce grupa incadram Cielo Executive?

Quote:
va cerem parerea vis-a-vis de incadrarea Cielo Executive in una din grupele cursei.
incadrarea unei masini dupa parerea mea trebuie facuta dupa definirea grupelor si nu invers

grupa fiind definita simplu va uitatzi in talon si fara combinatzii nasoale cu zecimale si alte aberatzii o incadrati la grupa care intra
nu am votat in acest pool dar am considerat ca poate este bine sa mi spun parerea
nu trebuia facut un pool pe aceasta tema deoarece cei care voteaza pot fi extrem de subiectivi
cateodata trebuie sa te consultzi dar de multe alte ori trebuie sa te impui
asta este unul dintre acele cazuri
daca o tzinetzi tot asa vetzi face un pool pt fiecare grupa
nu suntetzi pe drumul cel bun

cu respect Flow
Old 07-05-06, 23:00   #13
AcSchnitzer

Stage 4

AcSchnitzer's Avatar

Ma frate... clar grupa A..eu stiu ca suntem olteni si avem 4 C0@Ie.. nu 2 dar lasa frate grupele cum au fost.. ne gasiram doctori in matematica cu virgulitze si alte kestii..

Daca toata lumea a acceptat pana acum sa intre la de ce sa se skimbe regulile acum?
Incepete sa puta urat treaba pe`aici de la virgulele astea

https://www.youtube.com/watch?v=rzOzUHYwPms
AcSchnitzer is offline   Reply With Quote
Old 07-05-06, 23:41   #14
GEF style

Stage 4

GEF style's Avatar

Member of:
[CSR]

unde se tine in craiova...???

poate venim si noi ( CLUJul) cu ceva machetutze
GEF style is offline   Reply With Quote
Old 07-05-06, 23:59   #15
Razvan_Nitro

Stage 2

Razvan_Nitro's Avatar

Cursa se va desfasura pe Aeroportul din Craiova incepand cu ora 12....inscrierile se fac in intervalul 9-11.....va asteptam sa veniti cat mai multi!
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -