Quote:
Originally Posted by Razvan_Nitro
iar ca sa fie clar ptr toti ce a incercat sa expuna cosmin cu grupele o sa le rescriu ca sa nu mai fie probleme
A1 pana in 65 de cp (inclusiv 65)
A 66-85
B 86-100
C 101-130
D 131-160
E 161-200
F 201-250
G peste 250
|
Deci din cele postate mai sus, eu inteleg ca masinile intre 85-86cp , 100-101 , 130-131, 160-161, 200-201 nu au ce cauta in concurs ! Asta odata!
O alta chestie : cum puteti sa va ganditi ca un cielo executiv, care e aspirat, sa intre in grupa cu masini de 90 cp, sa zicem un golf 4
Tdi, la care daca ii faci un flash sare de 110 cp...eu zic ca nu exista termeni de comparatie ! Sincer!
La grupa D iarasi e o problema si Bossuletz stie asta de la Racing Revolution...eu zic ca au fost foarte bine facute grupele atunci si ar trebui lasate asa, dar cum "organizatorul e suveran" voi faceti ce vreti !
Si ca o ultima chestie, cred ca grupa G e cam mare....adik subaru impreza WRX STI intra in grupa cu SL 55 AMG al lu tiganu ala ? Sau ...ce incadrare are subaru` lui Andrei Tentean care are NOS ? Sper sa nu se supere andrei pe mine ca am adus in discutie masina lui dar a fost primul subaru cu Nos care mi-a venit in minte !
Gallardo la ce grupa intra ?
Mustangul(ca tot a aparut unu` in Craiova de curand) la ce grupa intra? intra cu subaru si Gallardo ?
Sper sa nu vi se para rautacioase intrebarile mele dar sunt simple curiozitati...daca vreti imi raspundeti daca nu, nu! Dar la partea cu Executivul sper sa fiti CORECTI!
Later edit : daca tot vorbim de corectitudine , Skoda Fabia de la Full Speed la ce grupa intra?