Quote:
Originally Posted by rew
cine organizeaza cursele...''lumea'' sau legal racing ?
stiu ca in romania nimic nu merge dar nici chiar asa...
neavand un calendar al curselor dati dovada de neprofesionalism si aceasta secretomanie accentueaza stare asta de incordare...voi stiti asta bine si nu va pasa.
stiu ca sunt critici dupa fiecare cursa dar in general cursele sunt asteptate cu sufletul la gura si sunt apreciate. se asteapta o evolutie in organizarea lor dar nu incetarea curselor.
poate totusi va razganditi si organizati o cursa sau poate o sa apara un organizator mai serios.
sper ca tonul meu nu te-a deranjat.
|
Ba da m-a deranjat foarte mult si este ultima data cand ti se permite asta.
"
poate o sa apara un organizator mai serios" nu cred ca e corect sa spui asa, noi suntem seriosi si nu cred ca se poate pune in discutie seriozitatea noastra, poti discuta multe aspecte insa sa ne acuzi indirect de asta e o obraznicie si dai dovada de rea vointa.
"neprofesionalism" din nou o acuzatie nefondata, noi am expus un calendar bun si rezultatul a fost in mod repetat anuntarea altor etape peste cele propuse de noi, iar programarea curselor nu cred ca are f multe in comun cu profesionalismul.
In principiu din cauza unora ca tine care nu cred ca au facut vreodata ceva constructiv pentru curse, echipa cu care lucrez e scarbita.
Nu cautam atragerea de sponsori ci acoperirea cheltuielilor prin autofinantarea participantilor.
Sponsorii sunt putini si nu prea dau ei doi bani pe genul asta de curse, sunt curios daca participi cati sponsori ai si ce sume ti-au oferit.