Nu am fost la ambele curse dar cea de la Constanta m-a lasat masca...cata parsivitate si cata rautate este in unii oameni...
De ce trebuie sa fi handicapat din punct de vedere al norocului daca esti din alt club decat cei care au organizat????
Odata cineva spunea "cel mai bun sa castige" dar acuma e clubu care organizeaza castiga prin membrii care fac parte din acea grupare...
Eu am ramas masca cand am vazut ca S-AU INVENTAT texte ca sa il scoata pe baiatu cu GSI-ul mov pentru ca facuse adversarul,reprezentant al X-team...
Sa nu mai spun de alte descalificari care au mirosit urat de tot...parerea mea ca a fost o cursa politizata....
Domnule MDN nu stiu daca am vorbit cu tine dar am vorbit cu cineva din Xteam si am zis ca sunt de la voluntariat de la Legal racing si daca aveati nevoie de un sfat un mic ajutor puteati foarte frumos sa imi spuneti...stiu eu data viitoare cand voi veni la o cursa organizata de dumneavoastra voi veni sa va ajut cu cea mai mare placere dar sa fie IMPARTIALITATE cum este la Legal Racing...
Va rog nu mai porcaiti sau murdariti imaginea Legal Racing pentru ca acestia nu cred ca au avantajat vreodata vreo masina de-a lor...ei au mers pe principiul cel mai bun sa castige pe cand cursa de la mare a fost exemplificata prin 2 descalificari...CZR si JET...
Daca voua vi se pare corect ce ati facut promit ca nu mai calc la cursele organizate de dumneavoastra si sunt multi care sunt sucariti pe voi pentru ca nu ati facut altceva decat sa ne enervati si sa venim acolo sa ne enervam...
cei care "AU FURAT STARTUL" dupa spusele voastre de ce nu i-ati mai pus sa se mai dea odata??? era greu???
Nu pot spune decat ca aici se arunca cu cuvinte in stanga si in dreapta fara logica...eu am privit aceasta cursa ca pe o incercare....care nu prea a avut succes din punctul meu de vedere si a catorva prieteni care stiu ce sunt alea curse...