Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

Reply

Thread Tools
Old 25-07-04, 23:30   #1
Street Racing Romania

Stock

Default cel mai tare eveniment auto al anului din Republica Moldova

Chiar de dimineata, adrenalina era prezenta in sangele locuitorilor capitalei Republicii Moldova, fiindca din diferite surse de promovare au aflat ca va avea loc cel mai mare eveniment a anului ce tine de cursele auto si moto : Motor Show Moldova 2004. Data de 24.07.2004 a fost una deosebita pentru toti pasionatii de viteza din Republica Moldova, dar si de peste hotare, caci la acest eveniment membrii a celor trei cluburi sportive din tara (partenerii nostri Street Racing Moldova, eXtreme Racing Moldova si Drag Racing Club).
In timp ce ma indreptam spre cursa, am intalnit cativa membri Street Racing Moldova opriti de politie din cauza ca isi scosesera numerele de inmatriculare si ma gandeam cat de greu le era in acele momente dinaintea cursei sa tina in frau armasarii de sub capota ce asteptau cu nerabdare startul. Totusi legea e lege si cursele sunt curse.

Mergand mai departe am fost depasit de o motocicleta si cand am privit in urma am observat alte doua care facusera insa dreapta pe o straduta launtratica pana a ajunge la mine. Apoi prima motocicleta ce ma depasise in mare viteza se intoarse inapoi si intra pe acelasi drum ca si colegii sai. Abia atunci am deslusit undeva in departare sirena si dupa catva timp a aparut si masina politiei care era cu mult in urma biker-ilor si politistii radeau si ei de situatia creata, caci pur si simplu nu aveau cum sa prinda motoarele care nu aveau nici numerele de inmatriculare pe ele. Mai tarziu le-am regasit pe cele trei motociclete la cursa.

In sfarsit ajungand la marele eveniment am fost chiar uimit de miile de oameni care se adunasera. Si mai e de mentionat numaidecat puncualitatea: am ajuns cu nu mai mult de un sfert de ora si deja incepuse show-ul, fiind intr-adevar vorba de o organizare formidabila. Era o cursa de viteza pe distanta de 402 metri si tot evenimentul avea loc pe o sosea cu 6 benzi, bine asfaltata si... cu toate ca nu a fost pomina vreodata pe acolo de ceva localuri, totusi publicul a avut ocazia sa bea si o bere la terasele aduse peste noapte de sponsori, sa savureze o gustarica la gratar. A fost organizata chiar si o loterie, marele premiu fiind un scoter. Pompierii aruncau jeturi de apa in sus si doritorii se racoreau, fiind mare distractie cand frumoasele domnisoare din Moldova si Rusia au trecut pe sub \"dus\". Presa avea loc rezervat, la fel ca si organizatorii, dar... sa nu va mai plictisesc cu asemenea amanunte, ci hai sa vedem cum a decurs evenimentul.

Intai a trecut coloana oficiala in frunte cu steagul partenerilor nostri din Republica Moldova, dupa care au fost parcate toate masinile in padoc, fiind inregistrate cu o zi sau doua inainte ca fiind participante la cursa. Apoi am fost toti uimiti de o invazie de motociclete din Rusia, Odesa, Ukraina, regiunea Ural si nu numai. In cursa s-au dat motoarele, pilotii acestora aratau diferite acrobatii, cum ar fi mersul in picioare pe motocicleta dansand la peste 100 kilometri la ora.

Si in sfarsit au intrat masinile in joc dupa plecarea motoarelor de pe pista. Acestea au fost impartite in 3 clase si a inceput show-ul cu un Alfa Romeo ce a luat bataie de la o Honda. e de mentionat un Opel Kadet care a facut ravagii in randurile concurentilor sai, neavand nimic special la exterior...
Street Racing Romania is offline   Reply With Quote
Old 26-07-04, 08:46   #2
COObra

Stage 5

COObra's Avatar

Ce zice omu asta aici de frati nostrii de peste Prut?
Ca sa-u pishat pa noi din toate punctele de vedere la ce inseeamna organizare de curse?
Auzi man cica sponsorii au adus terase peste noapte. Cica erau si pompieri care se jucau cu apa sa se racoreasca publicu. Cica radeau si gaborii ca faceau aia cu motoarele misto de ei. Presa cu locuri rezervate.
Scuze ca repet ce a zis omu asta da daca e adevarat ce zice el........
Chiar nu se gaseste nimeni si la noi sa sponsorizeze asa? Nu putem sa invitam si noi presa? Sa vina pompierii? Sa-i invitam pe gabori sa se dea cu noi?
COObra is offline   Reply With Quote
Old 26-07-04, 09:05   #3
Street Racing Romania

Stock

a fost un eveniment de mare amploare, venind bikeri si raceri din peste 4 tari. S-a inceput la timp si nu am fost chemati pe la 3 PM si au dat voie la masini la 5 PM sa intre. Nu s-a intrerupt cursa din cauza spectatorilor, caci a fost bine pazita toata treaba. si ... mie sa stii ca tot imi pare rau ca nu se organizeaza la fel si in romania.
Street Racing Romania is offline   Reply With Quote
Old 26-07-04, 09:41   #4
akimoto

Stage 5

akimoto's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]

cat costa un apartament in Republica Moldova ?
akimoto is offline   Reply With Quote
Old 26-07-04, 09:48   #5
COObra

Stage 5

COObra's Avatar

buna intrebare
si cam cat sunt masinile pacolo?
Old 26-07-04, 12:08   #6
Monkey_Bz

Stage 4

Monkey_Bz's Avatar

Mi se pare ciudat....politia sa rada de cat de prosti sunt (de obicei ei doar se falesc cu ce au reusit sa faca!!! )?! )......bikeri si raceri din 4 tari veniti toti la moldova,....nu zic ca e imposibil dar povestioara ta mi se pare cam exagerata...dar ar fii frumos sa fie exact asa cum zici tu....cel putin la noi in buzau te arde cu amenda sau certificat daca baraie putin mai tare masina.....
Monkey_Bz is offline   Reply With Quote
Old 26-07-04, 12:11   #7
IS 18 BOG

Stage 5

IS 18 BOG's Avatar

sincer nu va inteleg .... uitativa la poze sa vedeti ca este ordine pe acolo ... nu conteaza cat costa un apartament sau cat costa o masina .. pasiunea este aceasi pentru fiecare ..........

oricum din poze se vede bine ca e liniste si pace ... si scuzati-am nu sunt dacii la tot pasul .. kitchuri ........
arata bine .. felicitari !
Old 26-07-04, 13:15   #8
COObra

Stage 5

COObra's Avatar

is18bog
intrebarea era pt ca vrem sa ne mutam acolo
ai inteles tu aiurea
Old 26-07-04, 17:17   #9
IS 18 BOG

Stage 5

IS 18 BOG's Avatar

aaaaaaa
asta e alta treaba

vedeti ca astia au benzina ieftina
IS 18 BOG is offline   Reply With Quote
Old 26-07-04, 19:03   #10
akimoto

Stage 5

akimoto's Avatar

Member of:
[Moderators]
[RR]

benzina ieftina ? curse ca-n occident ? fetitze gramada ? Moldova, here we come !
akimoto is offline   Reply With Quote
Old 26-07-04, 19:13   #11
n0namee

Stage 5

n0namee's Avatar

Max cand pleci ... tine un loc rezervat si pt mine!
n0namee is offline   Reply With Quote
Old 26-07-04, 21:21   #12
Sc0OTeR

Stage 5

Sc0OTeR's Avatar

Member of:
[RR]

In Moldova politia are BMW Compact
Sc0OTeR is offline   Reply With Quote
Old 26-07-04, 22:19   #13
COObra

Stage 5

COObra's Avatar

am dat un oki la poze
akimoto sa treci si prin bukale - facem convoi pana in moldova.
Old 26-07-04, 22:37   #14
alexh

Stage 2

alexh's Avatar

Bai deci nu se poate :
Politia cu BMW , gaborii rad de ei....
Organizare pro
Masini multe si ca lumea....fete la fel....
Io propun sa se uneasca Romania inapoi cu Moldova :P
alexh is offline   Reply With Quote
Old 26-07-04, 23:02   #15
Monkey_Bz

Stage 4

Monkey_Bz's Avatar

Bai fratilor e prea frumos ca sa fie adevarat......dar poate pozele nu arata lucrurile cum stau ele defapt....poate BMW ala de la politie e 1 singur in toata Moldova....si multe alte chestii........dar m-as bucura sa fi fost exact asha cum povesteshte Street Rcing.....si mi-ar placea asa ceva si in Romania, adica o ORGANIZARE KLUMEA !!!....desi inteleg ca e greu sa aranjezi un asemenea eveniment incat totul sa mearga ca la carte......, dar NU ESTE IMPOSIBIL !!! ....asa ca;....cu putin mai multa straduinta din partea organizatorilor, a participantilor si a spectatorilor se poate face ceva de genu` si in Romania....
BAFTA ya all !!!
Monkey_Bz is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -