Go Back   Forum 4Tuning > Curse > Curse de Accelerare - Liniute

View Poll Results: Este bine sa se organizeze o etapa LEGAL RACING?
NU! 35 17.77%
DA la TIMISOARA ! 78 39.59%
DA la ARAD ! 75 38.07%
DA la CARANSEBES ! 9 4.57%
Voters: 197. You may not vote on this poll

Reply

Thread Tools
Old 19-08-06, 00:58   #76
GTA
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

GTA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[MERCEDES]
Default Re: Legal Racing Timisoara/Arad/

Parerea mea este ca de la un participant la curse,tu ca si organizator,in afara de o prezenta constanta la toate evenimentele organizate de tine nu ar trebui sa ai alte pretentii...
Daca organizarea este impecabila,aprecierile nu vor intarzia sa apara....un numar mai mare de participanti si o organizare exemplara......si vor veni si sponsorii si banii....succesul dupa care alearga toata lumea.
Old 19-08-06, 10:45   #77
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by GTA
Parerea mea este ca de la un participant la curse,tu ca si organizator,in afara de o prezenta constanta la toate evenimentele organizate de tine nu ar trebui sa ai alte pretentii...
Daca organizarea este impecabila,aprecierile nu vor intarzia sa apara....un numar mai mare de participanti si o organizare exemplara......si vor veni si sponsorii si banii....succesul dupa care alearga toata lumea.
Nu trebuie sa te superi pe mine ca-ti dau o replica putin acida, dar poate asa ai sa intelegi mai bine.
Ai o gandire comunista, eu nu sunt institutie de stat de la care sa se astepte ceva, noi Legal Racing dorim sa colaboram cu diverse grupari din diferite zone care treptat sa preia local comanda acestor competitii, fara colaborare si sprijin local nu vrem sa ne implicam.Cursele astea nu le facem pentru noi, de ce n-am deplasa 1000km?Nu ne intereseaza sa fie o sursa de venit ne-am multumi sa se autofinanteze, bani nostri personali au de unde sa vina si asta e un hoby.Dar nu mai vrem nici sa aducem bani de acasa, pentru ca multe sume sau cheltuieli le-am rotunjit din buzunarel noastre.
In plus de ce as cauta sponsori in Bucuresti sa fac etape la Tm?
fara suparare daca ar fi sa aleg intre Timisoara si Paris l-as alege pe cel din urma chiar daca efortul organizarii ar fi mai mare, chiar si in ungaria putem face cate ceva si treburile ne sunt usor de pus la punct.
Atat timp cat interesul unei grupari e dictat de interesul personal si nu de cel al pasiunii grupului consideram zona fara interes.
Costul unei competitii la Timisoara poate ajunge cu totul la cca 10 000euro sau mai putin in functie de pretul servicilor pe care le achizitionam in zona.

SEBASTIAN is offline   Reply With Quote
Old 21-08-06, 01:57   #78
GTA
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

GTA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[MERCEDES]

Quote:
Originally Posted by SEBASTIAN View Post
Nu trebuie sa te superi pe mine ca-ti dau o replica putin acida, dar poate asa ai sa intelegi mai bine.
Ai o gandire comunista, eu nu sunt institutie de stat de la care sa se astepte ceva, noi Legal Racing dorim sa colaboram cu diverse grupari din diferite zone care treptat sa preia local comanda acestor competitii, fara colaborare si sprijin local nu vrem sa ne implicam.Cursele astea nu le facem pentru noi, de ce n-am deplasa 1000km?Nu ne intereseaza sa fie o sursa de venit ne-am multumi sa se autofinanteze, bani nostri personali au de unde sa vina si asta e un hoby.Dar nu mai vrem nici sa aducem bani de acasa, pentru ca multe sume sau cheltuieli le-am rotunjit din buzunarel noastre.
In plus de ce as cauta sponsori in Bucuresti sa fac etape la Tm?
fara suparare daca ar fi sa aleg intre Timisoara si Paris l-as alege pe cel din urma chiar daca efortul organizarii ar fi mai mare, chiar si in ungaria putem face cate ceva si treburile ne sunt usor de pus la punct.
Atat timp cat interesul unei grupari e dictat de interesul personal si nu de cel al pasiunii grupului consideram zona fara interes.
Costul unei competitii la Timisoara poate ajunge cu totul la cca 10 000euro sau mai putin in functie de pretul servicilor pe care le achizitionam in zona.

Se pare ca nu ai inteles ce am scris sau poate doar vrei sa dai impresia asta.
Cand am spus ca prezenta ar trebui sa fie de ajuns,am spus-o eu,viitor participant la cursele legale.Dupa cum observi nu sunt membru in nici un club sau grupare de profil si nici nu vorbesc in numele altcuiva decat al meu.Am observat ca iti place sa faci remarci complexe vis-a-vis de raspunsuri simple,scurte si la obiect.....asta e un lucru bun,dovedeste ca esti o persoana inteligenta,dar sa nu crezi ca restul se tarasc prin noroi cu ochii inchisi.
Zici pasiune....pasiune este cand reusesti sa-ti modifici singur o masina,sa o faci cat de cat competitiva,eventual sa infiintezi un grup cu aceleasi vise si idei ......dar cam aici se termina povestea cu pasiunea....In momentul in care ajungi sa organizezi curse legale,sa faci aranjamente cu diferite institutii etc.....deja totul se transforma intr-o afacere.Iar afacerea asta poate sa fie una neprofitabila(cum spuneai si tu,bani din buzunar si alte chestii) sau una profitabila dupa cum spuneam eu(organizare,participanti,sponsori etc.)De acord cu tine,totul a plecat de la o pasiune,dar ai ajuns la un nivel unde nu mai poti spune ca faci ceea ce faci doar din pasiune,eventual cu pasiune.
Faza cu ajutorul dat de LR cluburilor locale in vederea organizarii legalelor miroase putin a apa de ploaie......Vrei nu vrei esti promotorul unui sport si stii foarte bine ca nu poti face asta intr-un cadru restrans(Buc.),cursele de masini sunt un fenomen in dezvoltare la noi iar cand ai o afacere in domeniu trebuie sa promovezi fenomenul respectiv....se cheama PUBLICITATE....asa ca te rog frumos sa nu-mi spui ca eu am o gandire comunista pentru ca o sa te contrazic.

PS.Nu m-am suparat,sper ca nici tu....in rest sa ne vedem cu bine si o sa vin cu placere de cate ori o sa pot la evenimente de profil organizate de LR sau oricine altcineva.
GTA is offline   Reply With Quote
Old 21-08-06, 09:17   #79
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Eu sunt doar mahnit de mintea ingusta a unora ce se pot raporta doar la modul lor de a gandi.
Pasiunea mea o contesti tu, de aici se vede ca tot ce spui e praf in ochi.
Cred ca am folosit resursele foarte bine pentru a dezvolta acest sport daca 55 etape nu ti se par o promovare pentru acest sport...
Sau poate un pseudoraliu international organzat in reduta ACR de la Timisoara te-a satisfacut au fost doua STI arbitraj furat si numai masini care nu aveau ce cauta.
Ce parere crezi ca are fia despre asta?
Old 21-08-06, 09:22   #80
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Daca tot e asa de profitabila fa si tu una sa vezi cat pierzi.
O sa-ti dai dacia pe 100 si tot nu-ti ajung banutii, asa de pe tusa e simplu de vorbit...
Old 21-08-06, 15:08   #81
Deevylls

Stage 5

Deevylls's Avatar

Quote:
Eu sunt doar mahnit de mintea ingusta a unora ce se pot raporta doar la modul lor de a gandi.
Pasiunea mea o contesti tu, de aici se vede ca tot ce spui e praf in ochi.
Cred ca am folosit resursele foarte bine pentru a dezvolta acest sport daca 55 etape nu ti se par o promovare pentru acest sport...
Sau poate un pseudoraliu international organzat in reduta ACR de la Timisoara te-a satisfacut au fost doua STI arbitraj furat si numai masini care nu aveau ce cauta.
Ce parere crezi ca are fia despre asta?
Ai fost tu acolo?
Deevylls is offline   Reply With Quote
Old 21-08-06, 23:38   #82
GTA
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

GTA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[MERCEDES]

Quote:
Daca tot e asa de profitabila fa si tu una sa vezi cat pierzi.
O sa-ti dai dacia pe 100 si tot nu-ti ajung banutii, asa de pe tusa e simplu de vorbit...

As organiza o etapa la Slobozia dar din pacate i-mi lipsesc resursele materiale pentru asa ceva,si mai ales timpul.....cu toate ca am relatiile necesare cu autoritatile locale....si mai este si faptul ca cei pasionati de curse in Slobozia se pot numara pe degetele de la o mana.

Pasionati sunt multi dar conduc masina lu` taticu in weekend sau forjeaza seara pe bulevard masina de serviciu....cei real pasionati care au si o masina din care au incercat sa scoata mai multa performanta sunt foarte putini.
Old 22-08-06, 00:04   #83
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Quote:
Originally Posted by GTA View Post
As organiza o etapa la Slobozia dar din pacate i-mi lipsesc resursele materiale pentru asa ceva,si mai ales timpul.....cu toate ca am relatiile necesare cu autoritatile locale....si mai este si faptul ca cei pasionati de curse in Slobozia se pot numara pe degetele de la o mana.

Pasionati sunt multi dar conduc masina lu` taticu in weekend sau forjeaza seara pe bulevard masina de serviciu....cei real pasionati care au si o masina din care au incercat sa scoata mai multa performanta sunt foarte putini.
Asta e o tara libera cine te tine sa incerci.
Vezi ca mai sunt uni destul de seriosi care vor sa faca asta si eu cred in soarta lor.
Old 22-08-06, 01:02   #84
GTA
PARTICIPANT CURSE

Stage 5

GTA's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Opel]
[MERCEDES]

Nu ma tine nimeni....pur si simplu nu vreau sa incerc...cel putin nu acum.

Eu zic sa incheiem subiectul asta....am scris destul "of-topic",sa mai lasam si pe altii.
Old 22-08-06, 06:08   #85
criss
Old School Cars

Stage 5

criss's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[Nissan]
[Old School Cars]

Deci,sa ne asteptam la o cursa Legal Racing la ARAD ? ,dupa cum am mai spus Racing Syndicate pune umarul si ajuta
criss is offline   Reply With Quote
Old 23-08-06, 01:36   #86
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Asta e bine.
Pasul doi sunt sponsorii!
Old 24-08-06, 15:28   #87
F.R.Sonic

Stage 5

F.R.Sonic's Avatar

Member of:
[Moderators]
[AfterDark Racing]
[4Tuning International]
[Opel]
[SUBARU]

Quote:
Asta e bine.
Pasul doi sunt sponsorii!
Inca nu s-au gasit sponsorii???? mama pai e din 25-03-06 pus topicu' asta si inca nu s-a hotarat nici data...sau stitzi voi ceva ce eu nu stiu...?
Asteptam cu nerabdare sa venim la arad !!!!

F.R.Sonic is offline   Reply With Quote
Old 25-08-06, 18:53   #88
SEBASTIAN

Stage 5

SEBASTIAN's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
[PARTICIPANT CURSE]
[SUBARU]

Sunt mahnit de faptul ca timisoara e o reduta, cazuta ce-i drept a batranului dinozaur ACR.
Auto nu prea se leaga de frumosul oras si bogata zona.
Sa ne gandim la Raliul International al Romaniei.
Old 07-10-06, 11:32   #89
Andre3y

Stage 5

Smile Re: Legal Racing Timisoara/Arad/

Am o intrebare in Arad se mai tin curese sau nu ... Legal Racing...io sunt sigur ca vor fi raceri si din Arad si vor veni si din Timisoara..si de altundeva..de unde mai vin..asa ca speram sa se tina..
Andre3y is offline   Reply With Quote
Old 07-10-06, 14:14   #90
aR99bMw

Stage 5

daca or fi sa se tina.....tot de cei din arad vor fi organizate....
aR99bMw is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2025 4Tuning -