Va transmit si eu in fisier atasat, lista participantilor si rezultatele finale.
- Vreu sa multumesc mult de tot concurentilor pentru modul exemplar in care s-au comportat pe pista si pe traseul de intoarcere (deschis circulatiei publice)
- Vreu sa le multumesc motociclistilor, care au dat culoare spectacolului nostru si sper, sa ma contacteze si pentru alte manifestari.
- Nu in ultimul rand, vreau sa-i multumesc d.rei POPESCU CRISTINA din Craiova, care a "spart ghiata" in zona noastra, fiind primul concurent feminin ce intra in "ringul batausilor"
Cred ca este cea mai buna dovada pentru toti cei care ne inconjoara ca: noi vrem o competitie - spectacol .. nu circ
Desigur sunt 100% deacord cu multumirile adresate de dl.Badita, autoritatilor locale, fara de care noi nu am fi avut acest "subiect de discutii".
Sa speram ca ne vom revedea cat mai curand (va asigur ca mi-am notat toate observatiile voastre, de care am sa tin cont in viitor - oricum astpt in continuare sugestii de la voi)
Dl Raul vin si eu cu o sugestie..... la start...pe ambele benzi sa fie cate o duduie cat mai sumar imbracata. Se poate?
Le: am uitat sa mentionez.....sa nu depaseasca 30 de ani si sa fie placuta ochiului.
2) Esti pe forumul 4tuning.ro
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista punctul 4 sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi