Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > MERCEDES > Mercedes tuning

Reply
 
Thread Tools
Old 30-04-08, 18:50   #1
calu

Stock
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 5
Default mai multi caluti se poate???

salutare....am un mercedes c200 din 95 de 136 caluti....ce-as putea sa-i fac pt mai mult??o evacuare cu filtru sport m-ar ajuta??un chip ceva??
va rog mult..orice idee e buna
calu is offline   Reply With Quote
Old 03-05-08, 18:18   #2
paunionutz

Stage 4
 
paunionutz's Avatar
 
Join Date: May 2007
Posts: 268
Member of:
[MERCEDES]
Default Re: mai multi caluti se poate???

Quote:
Originally Posted by calu View Post
salutare....am un mercedes c200 din 95 de 136 caluti....ce-as putea sa-i fac pt mai mult??o evacuare cu filtru sport m-ar ajuta??un chip ceva??
va rog mult..orice idee e buna
Un tuning AMG, Lorinser, Brabus, Asma sau alte firme de specialitate, sau daca nu incearca alta masina de fuga. Mercedes este o masina de lux nu de raliu. Cu evacuare completa castigi cca 10-25 cai, daca este facuta de un specialist, dar trebuie modificata inclusiv galeria, filtrul sport este o frectie la picior de lemn, iar cipul in Romania inseamna modificarea softului, fara a modifica nimic la motor, adica umpli sticla cu apa pana in gat si ii pui dopul (cand ingheatza sau cand se incalzeste apa, ce se intampla cu sticla?...BUMMM). Cam asta ar fi parerea mea, pentru a nu strica motorul, pentru ca acest ciptuning il puteau face si inginerii de la Mercedes ca ei nu sunt mai prosti decat romanii, dar nu au facut-o. Pentru a modifica in motor si pentru a castiga ceva cai trebuie in primul rand un mecanic foarte bun si ceva banuti in buzunar (peste 2000 de euro), ca o resoftare o poate face oricine, dar daca se strica motorul niciodata nu va fi din vina resoftarii ci numai din vina motorului sau a ta. Intereseaza-te cati au avut probleme dupa "cipuire" si la cati i s-au dat banii inapoi sau le-au fost reparate masinile de catre cei care fac ciptuning. Oricum este doar o parere, este masina ta si sunt banii tai la mijloc
__________________
Mercedes 190 in the past
Volvo S60 for the moment
Mercedes XXX ... will be next
paunionutz is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -