Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > ALFA ROMEO > Alfa Romeo tuning

Reply

Thread Tools
Old 08-09-07, 23:36   #1
86KYX

Stock

Default Help Tuning !! ???

In primul rand, Salut tuturor Pasionatilor! Sunt nou pe forum ptr ca forumurile din RO chiar ma enerveaza(cauza evident, mustele) dar chiar am nevoie de ajutor efectiv.
1.Posed o 75 si nu reusesc sa scot o bara de torsiune (merg cu ea coborata de-o parte de vre-o luna).ARE CINEVA PRESA ?????
2.A pus cineva 17" pe fata ?? Cat trebuie taiat din prag, Aripa ????
3.Sincroane noi de cv de unde gasesc (vreau sa fac capitala la o cv) stie careva ceva?
3.tamponul mare (de sus cel rotund) CV in conditii bune il are cineva sau de unde pot cumpara????
4.Amortizoare fata mai scurte a pus cineva? ce model? ce producator?
5.mai am o gramada de intrebari dar astea ma macina deocamdata.
86KYX is offline   Reply With Quote
Old 16-09-07, 21:45   #2
HOT

Stage 5

HOT's Avatar

Member of:
[Opel]
Default Re: Help Tuning !! ???

kyx mai multe raspunsuri ve-i gasi pe forumul dedicat alfa romeo pe care il gasesti tu singurel cu un search pe google ca eu nu am voie sa ti-l scriu aici.Te astept in alfa...club
Old 27-11-07, 15:40   #3
activm

Stock

Quote:
Originally Posted by 86KYX View Post
In primul rand, Salut tuturor Pasionatilor! Sunt nou pe forum ptr ca forumurile din RO chiar ma enerveaza(cauza evident, mustele) dar chiar am nevoie de ajutor efectiv.
1.Posed o 75 si nu reusesc sa scot o bara de torsiune (merg cu ea coborata de-o parte de vre-o luna).ARE CINEVA PRESA ?????
2.A pus cineva 17" pe fata ?? Cat trebuie taiat din prag, Aripa ????
3.Sincroane noi de cv de unde gasesc (vreau sa fac capitala la o cv) stie careva ceva?
3.tamponul mare (de sus cel rotund) CV in conditii bune il are cineva sau de unde pot cumpara????
4.Amortizoare fata mai scurte a pus cineva? ce model? ce producator?
5.mai am o gramada de intrebari dar astea ma macina deocamdata.
salut ai rezolvat problemele?cu piese de 75 te pot servi eu,am un 75 td,pentru dezmembrat!
activm is offline   Reply With Quote
Old 03-03-10, 14:20   #4
cretzu_hh85

Stage 2

salut!cine ma poate ajuta sa gasesc si eu o galeri din motor pana in teava de evacuare pt.o alfa 75 2.0 benzina?merci
cretzu_hh85 is offline   Reply With Quote
Old 03-03-10, 14:21   #5
cretzu_hh85

Stage 2

salut!cine ma poate ajuta sa gasesc si eu o galerie din motor pana in teava de evacuare pt.o alfa 75 2.0 benzina?merci
cretzu_hh85 is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -