![]() |
Help Tuning !! ???
In primul rand, Salut tuturor Pasionatilor! Sunt nou pe forum ptr ca forumurile din RO chiar ma enerveaza(cauza evident, mustele) dar chiar am nevoie de ajutor efectiv.
1.Posed o 75 si nu reusesc sa scot o bara de torsiune (merg cu ea coborata de-o parte de vre-o luna).ARE CINEVA PRESA ????? 2.A pus cineva 17" pe fata ?? Cat trebuie taiat din prag, Aripa ???? 3.Sincroane noi de cv de unde gasesc (vreau sa fac capitala la o cv) stie careva ceva? 3.tamponul mare (de sus cel rotund) CV in conditii bune il are cineva sau de unde pot cumpara???? 4.Amortizoare fata mai scurte a pus cineva? ce model? ce producator? 5.mai am o gramada de intrebari dar astea ma macina deocamdata. |
Re: Help Tuning !! ???
kyx mai multe raspunsuri ve-i gasi pe forumul dedicat alfa romeo pe care il gasesti tu singurel cu un search pe google ca eu nu am voie sa ti-l scriu aici.Te astept in alfa...club
|
Quote:
|
salut!cine ma poate ajuta sa gasesc si eu o galeri din motor pana in teava de evacuare pt.o alfa 75 2.0 benzina?merci
|
salut!cine ma poate ajuta sa gasesc si eu o galerie din motor pana in teava de evacuare pt.o alfa 75 2.0 benzina?merci
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:15. |
- Copyright 2026 4Tuning