Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > MAZDA > Mazda tuning

Reply

Thread Tools
Old 14-02-10, 00:11   #1
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
Default exista cineva care STIE bine motoare FE ?

Salut,
Vreau sa stiu diferentele intre FE3 de kia si cel de mazda de pe 626 .In primul rand daca internele sunt fabricate pe linia de productie kia sau pe mazda si in general daca sunt/care sunt diferentele legate de chiulasa(unghi supape,dimensiuni,arcuri...axele stiu ca sunt din alt material,mai "a la ford") si de interne (design si tratament biele,dimens bolt,design piston, daca exista "tatele" cu ulei de racire a pistonului si la versiunea kia)

Multumesc,

PS: as dori numai pareri avizate,preferabil de la oameni ce au lucrat in motoarele respective sau macar au asitat si au competenta sa "vada" ce se intampla intr-un motor.Va rog sa nu postati DELOC cei sub 20ani. Multumesc
Gold_Fm - purest form of entertainment music; Romānia Muzical - only music.
lascarica is offline   Reply With Quote
Old 01-03-10, 16:47   #2
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]
Default Re: exista cineva care STIE bine motoare FE ?

Cam moarta sectiunea.....chiar nu se pot discuta decat generalitati si banalitati infantile? ..chiar maxim de "tuning" pe mazda se limiteaza la cateva plastice si maxim un soft pt turbodiesel?...
Old 24-05-10, 19:57   #3
yoyo1

Stage 3

yoyo1's Avatar

Quote:
Originally Posted by lascarica View Post
Cam moarta sectiunea.....chiar nu se pot discuta decat generalitati si banalitati infantile? ..chiar maxim de "tuning" pe mazda se limiteaza la cateva plastice si maxim un soft pt turbodiesel?...
nu stiu sa iti spun cote si tot felul din motoare dar stiu sa iti spun k mazda nu foloseste motoare kia eventual kia foloseste motoare mazda la fel cum face si ford ......
ce te-ar interesa poate pot afla ce vrei sa sti....
Old 25-05-10, 13:18   #4
lascarica
Super Moderator

Stage 5

lascarica's Avatar

Member of:
[Super Moderators]
[Moderators]
[Observator 4tuning]
[PARTICIPANT CURSE]

Quote:
Originally Posted by yoyo1 View Post
nu stiu sa iti spun cote si tot felul din motoare dar stiu sa iti spun k mazda nu foloseste motoare kia eventual kia foloseste motoare mazda la fel cum face si ford ......
ce te-ar interesa poate pot afla ce vrei sa sti....
Cine a spus ca ar folosi mazda motoare KIA ?! ..citeste te rog cu atentie inainte de a posta. Ce m-ar interesa,am scris clar in primul post,nu stiu pentru ce ai simtit nevoia de a intreba cand am specificat ce ma intereseaza ?! ..
- Copyright 2025 4Tuning -