Anu asta ma ajutat si pe mine dumnezeu si miam achizitionat o mazda de care sunt f mandru.este o mazda mx3 cu un motor de 1.6 16v 107 cai.numai buna de plinbat.acum am de gand sa ma apuc de un tuning la ea.
pai sa zic asa e nascuta in 95 are - oglinzi electrice trapa electrica pe 2 poziti un dvd niste scaune sport asta fiin in interior
- in exterior ma pot lauda cu niste jante pe 17 o suspensie sport o evacuare sport cap coada (inox) momentan
salut si eu am tot un mx-3 si am vrut sami iau roti de 17'' spunemi cum se comporta.unii miau zis sa numi iau ca masina e mica si imi rupe toate cele pe la directie.
ma ce sa zic eu am avut pe 17'' si leam dat ca imi manca cam cu 2 litri im plus siasa manca ea in orasi in jur de 10 ) cu alea pe 17'' intram in faliment eu nu am avut probleme cu directia merge prea bine
parerea mea ca nu are cum sa-ti consume 10..a mea de ex.imi ia undeva la 9 in oras cu filtru sport si cu roti de 15'',originalele au fost 185/65R14'' si acum iam pus de 185/55R15'' doar cauciucurile sunt un pic mai late cu cratelele in forma de v....ma rog nu stiu cum ii motoru care il ai tu al meu e pt mx-5 de 88Kw