Am un elicopter "de jucarie" cu motor v2 (ca sa nu ziceti ca e asa de jucarie are 50 cm lungime) lam luat din canada si zice pe cutie ca se poate pune nu numai benzina ci si nitro. De unde pot procura nitro LICHID (nu gaz) ?
Ma nush cum sa iti zic dar in canada am cumparat o butelie de plastic si avea in ea un lichid albastru (nitro) si scria ca e la fel ca si la N.O.S. (Nitrous Oxide Sistems) care este folosit ca si combustibil alternativ la masini si nu am gasit nici pe modelism nici pe alte siteuri nitro lichid!!!! peste tot era sub presiune!!!
Ma nush cum sa iti zic dar in canada am cumparat o butelie de plastic si avea in ea un lichid albastru (nitro) si scria ca e la fel ca si la N.O.S. (Nitrous Oxide Sistems) care este folosit ca si combustibil alternativ la masini si nu am gasit nici pe modelism nici pe alte siteuri nitro lichid!!!! peste tot era sub presiune!!!
nu cumva avea in compozitie nmt?e un aditiv foarte tare
nu cumva avea in compozitie nmt?e un aditiv foarte tare
Nush ce vrei sa zici prin "nmt" dar nu am idee din ce era facu si tot ce stiu e ca scria N2O si ca lichidul era albastru si aici in romania nu gasesc asa ceva.