in instructiunile care vin odata cu kit-ul ai si combinatiile de shot-uri pt cele mai comune (75, 100, 125cp). Variaza usor de la kit la kit, ideea e ca orificiul din 'tzeava' se ingusteaza la o anumita valoare pt n2o si la alta pt benzina. Daca however faci propriul sistem (total nerecomandabil, poti face rost de un kit si cu 3-400E) uita-te la charturile de pe net. De ex eu pt 150cp folosesc 62/33 fuel/n2o, pt 170 67/38, pt 200 74/44, pt 250 88/52. Din cate am putut afla, raportul se modifica in functie de tipul de motor (la un motor normal e cam de 1/2 pt shoturile de inceput, la cele mai mici in 4 sau in 6 cilindri e altul - ori mai mic, ori mai mare, nu-mi aduc aminte) si in functie de puterea shotului - multi dintre americani, ca masura de precautie pun un fuel jet putin mai mare pt a fi siguri ca evita detonatia, desi daca exagerezi asa frumos iti distrugi blocul, chiulasa si internele ca nu se mai poate repara nimic. Sfatul meu pt inceput e sa stii ce motor ai, sa cauti un kit facut pt dimensiunea respectiva de motor si ai scapat. Poti lua second la aproape jumate pret, cam toate sint destul de bullet proof si nu prea au probleme de fiabilitate. A, dar mai intai asugura-te ca ai de unde lua n2o sau ca esti din buc, pt ca eu am luat tzeapa mare de la Linde, nu vor sa-mi vanda ca cine stie cum ma droghez... :-w