Daca imi poate spune cineva ce se intampla raman dator si dau o lada de bere, problema este urmatoarea:
Masina- megane 1.5dci 106cp (geometrie variabila)
Turbina-reconditionata complet inclusiv geometria variabila (cea veche era blocata de calamina si avea putin de joc in ax)
Spalat intercooler curatat tot ce inseamna furtunas/teava etc schimbat filtre+ulei
Montat turbina reconditionata si surpriza fluiera dar nu fluierat de uzura unul foarte puternic si ascutit, dat admisie jos intra ulei in turbina gramada si zbura in toate partile a intrat si la geometria variabila si nu are voie (din cate au spus cei care au reconditionato)
Dat jos turbina iar, desfacuta curatata de ulei schimbat 2 piulite intre ele pusa pe aparat de testat la 145.000 turatii de 10 ori sa probat nu scapa gram de ulei si nu fluiera luni urmeaza sa ajung iar la service pentru montare
In turbina veche nu intra ulei spre geometrie sau unde nu are voie(deci nu cred ca este de la masina)
In plus cei de la reprezentanta au verificat de 2 ori tot baie ulei pompa ulei furtunase tevaraie absolut tot masina este ok si toti de acolo garanteaza asta ( inclusiv directorul)
Daca se pricepe cineva si ma poate lamuri ce mi-a scapat de turbina se inunda de ulei chiar si acolo unde nu ar trebuii sa intre el tot intra raman bun de plata.