3.0 de 233 de cai nu prinde atat daca e stock.
Am mers eu cu un A8 4.2 Benzina Quattro 340 de cai , si maxim pe autostrada soarelui a prins 245-247 km/h(sarea acul), si a tinut-o 2-3 minute la acea viteza si nu mai urca deloc acu', si vrei sa zici ca ai prins tu cu un 3.0tdi 252 km/h. fii serios.
Am mai mers o data cu un A6 3.0TDI , nu stiu catzi cai avea exact , in jur de 250cai , am mers 230 km/h pe drumul Roman/Bacau.
am avut un audi tt quatro 224 hp v5 turbo motor supra-alimentat slabutz sincer sa fiu si am renuntat la tt pt noul R8 apropos de viteza,nu vreau sa va stric topurile voastre
hahahaha )))))))))
V5 nu e turbo, si are 150 de cai, TT de 224 inseamna 1.8Turbo....asa ca mai lasa-ne pinnochio!
du te si viseaza !
PS: R8 e limitat tot la 250..cat sunt toate !
stai jos, ai nota 2 !
__________________ Objects in the mirror tend to disappear
It will never have enough power until I can spin the wheels at the end of the straightaway in high gear
audi a4 2002 tdi 131 de cai-210 km max
supra -260 km dar mi s-a facut frica si am incetinit uk-spec sunt limitate 295km
cu 2 saptamani in urma am avut o explozie pe fata cu audi`ul la 190km,am ramas fara frana,fara janta,fara disc,fara etrier ,placute.....toate sparte bucati ,autostrada a fost inkisa politistii s-au mirat cum de-am reusit sa ma opresc si toate acestea s-au intamplat in urma unui tampit care desi era 6 dimineata doar eu si el pe autostrada ,s-a hotarat ca de pe banda din mijloc sa-mi sara in fata pe banda de viteza,stiu ca nu e prea credibil dar dupa un franat puternic o janta originala si un cauciuc Michelin am facut explozie
fw/torque 276 ft
3.0 de 233 de cai nu prinde atat daca e stock.
Am mers eu cu un A8 4.2 Benzina Quattro 340 de cai , si maxim pe autostrada soarelui a prins 245-247 km/h(sarea acul), si a tinut-o 2-3 minute la acea viteza si nu mai urca deloc acu', si vrei sa zici ca ai prins tu cu un 3.0tdi 252 km/h. fii serios.
Am mai mers o data cu un A6 3.0TDI , nu stiu catzi cai avea exact , in jur de 250cai , am mers 230 km/h pe drumul Roman/Bacau.
prietene e problema ta daca nu crezi, vb lu badea: "ma doare-n cot", eu am zis cat am prins cu a8-ul, cine ma crede bine cine nu la fel...vrei sa te potolesc? maxim in viata mea am mers cu 320km/h, Lamborghini Gallardo Superleggera pe bucuresti Pitesti ..dar nu am postat pt ca am zis ca nu e audi..asa ca mai lasa-ma pe mine cu aburelile astea ale tale. Daca ai nevoie de vreo dovada o sa te anunt cand mai scot masina, ca acum inca e vreme naspa si e riscant
Sincer ... nu am mers niciodata cu un RS4 si nici cu RS6 ... am mers cu un S5 , chiar imi doresc sa merg cu unu' dintre ele sa vad cum trag , cam toata lumea le lauda)
prietene e problema ta daca nu crezi, vb lu badea: "ma doare-n cot", eu am zis cat am prins cu a8-ul, cine ma crede bine cine nu la fel...vrei sa te potolesc? maxim in viata mea am mers cu 320km/h, Lamborghini Gallardo Superleggera pe bucuresti Pitesti ..dar nu am postat pt ca am zis ca nu e audi..asa ca mai lasa-ma pe mine cu aburelile astea ale tale. Daca ai nevoie de vreo dovada o sa te anunt cand mai scot masina, ca acum inca e vreme naspa si e riscant
te-aş ruga să-ţi temperezi tonul, deocamdată ai pus nişte cifre şi atāt, care vin de la un user cu maxim 1 an vechime de conducere, nu ai pus fotografii concludente, nu ai pus filme, nu prea poţi convinge că lucrurile pe care le pretinzi sunt reale. e normal să nu fii crezut, nici tu, nici alţii.
Atunci cānd cineva īţi va contrazice dovezile clare vei avea tot dreptul să te superi ( nu şi să răspunzi urāt), pānă atunci adu dovada şi lasă certurile, nu aduc nimic bun cu ele...