Am o mare problema cu masinuta mea (imi cer scuze daca mai exista un topic deja legat de aceasta problela - eu am cautat si am gasit numai la benzinare)
Este un A4 2007 hidramat 2.0 motorina 140cp. Motorul a fost remappat, am un soft nou care se presupune ca mi`ar da si ceva caluti in plus
Problema e ca de la o vreme imi sta aprinsa in bord sonda lambda, si parca masina nu mai trage asa ca inainte + ca in "N" masina are un tremurat mai accentuat ca inainte.
Am fost in Bucuresti prima daca cand mi s`a aprins, am dus`o la un baiat care le are cu softuri si partea de electronica , mi`a zis ca e din cauza ca am bagat o motorina f proasta ( lucru adevarat, ramansesem pe pompa si nu am avut de ales ), mi`a resetat si o vreme a fost ok, insa de acum iar imi sta aprins si v`am zis...e mai puturoasa.
Desi masina are optiunea de self check, mereu imi spune "Ok"...
Injectoarele le`am verificat( cel mai dus are 15% uzura) cand am schimbat axu cu came si toti tachetii , filtrele doar ce le`am schimbat, ulei ,tot tacamu..mororina bag numai din omv...
Multi imi dau in cap ca e de la motorina...dar eu ma tem sa nu fie ceva mai grav: