Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > AUDI > Audi tuning

Reply

Thread Tools
Old 11-08-12, 16:04   #1
cipirzv

Stock

Default ceva idei care ar putea fi problema

Am o mare problema cu masinuta mea (imi cer scuze daca mai exista un topic deja legat de aceasta problela - eu am cautat si am gasit numai la benzinare)

Este un A4 2007 hidramat 2.0 motorina 140cp. Motorul a fost remappat, am un soft nou care se presupune ca mi`ar da si ceva caluti in plus
Problema e ca de la o vreme imi sta aprinsa in bord sonda lambda, si parca masina nu mai trage asa ca inainte + ca in "N" masina are un tremurat mai accentuat ca inainte.

Am fost in Bucuresti prima daca cand mi s`a aprins, am dus`o la un baiat care le are cu softuri si partea de electronica , mi`a zis ca e din cauza ca am bagat o motorina f proasta ( lucru adevarat, ramansesem pe pompa si nu am avut de ales ), mi`a resetat si o vreme a fost ok, insa de acum iar imi sta aprins si v`am zis...e mai puturoasa.
Desi masina are optiunea de self check, mereu imi spune "Ok"...

Injectoarele le`am verificat( cel mai dus are 15% uzura) cand am schimbat axu cu came si toti tachetii , filtrele doar ce le`am schimbat, ulei ,tot tacamu..mororina bag numai din omv...

Multi imi dau in cap ca e de la motorina...dar eu ma tem sa nu fie ceva mai grav:
cipirzv is offline   Reply With Quote
Old 03-09-12, 16:21   #2
bluey
Audi Driver

Stage 5

Member of:
[Moderators]
[PARTICIPANT CURSE]
[AUDI]
Default Re: ceva idei care ar putea fi problema

Probabil filtrul de particule imbacsit.
Ar trebui sa iti arate pe orice vag-com care e problema.
Daca e de la dpf ar trebui sa iesi cu ea pe autostrada si sa mergi constant cu o turatie intre 2k si 4k rpm 15-20 min si se curata singur.
Dar tot testerul stie cel mai bine.

The best exhaust for a turbo is the least exhaust.
bluey is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -