Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > CHEVROLET > Chevrolet tuning

Reply

Thread Tools
Old 20-08-08, 03:01   #1
bogdan350cid

Stage 5

Default tuning chevy v8

imi da cineva idei din propria experienta cu sa fac tuning la un clasic chevy v8? un small block v8 care e trademark ul chevrolet , traditia chevy, orice entuziast chevy trebuie sa stie despre ce e vorba.

... ce ziceti , deschidem sectiune chevrolet usa?

Last edited by bogdan350cid; 20-08-08 at 03:10.
bogdan350cid is offline   Reply With Quote
Old 20-08-08, 18:08   #2
M I V E C

Stage 5

M I V E C's Avatar

Member of:
[Mitsubishi]
Default Re: tuning chevy v8

Quote:
Originally Posted by bogdan350cid View Post
imi da cineva idei din propria experienta cu sa fac tuning la un clasic chevy v8? un small block v8 care e trademark ul chevrolet , traditia chevy, orice entuziast chevy trebuie sa stie despre ce e vorba.

... ce ziceti , deschidem sectiune chevrolet usa?
deschidem,, eu sunt pentru,,, dar nu se includ Chinezismele de Aveo, Kalos, Spark,,, vorbim numai de productie USA
M I V E C is offline   Reply With Quote
Old 30-09-08, 11:39   #3
IonutzMFF
BMW Driver

Stage 5

IonutzMFF's Avatar

Member of:
[PARTICIPANT CURSE]
[4Tuning International]

Pai normal ca doar cele din USA ....Aveo , Kalos si spark sau altele nu pot fi considerate chevy originale ..chiar daca au emblema chevrolet
IonutzMFF is offline   Reply With Quote
Old 29-11-08, 12:22   #4
elman

Stage 2

elman's Avatar

Member of:
[CHEVROLET]
[Toyota]
Thumbs up Re: tuning chevy v8

Chevi? Sunt fan total chevi! Am pierdut doua sanse sa obtin un Camaro, primul an 1994 si al doilea din sectiunea de varf an 1996...niste bijuterii! Dar din cauza tampeniei de taxe d inmatriculare ... in 2007 mi-au cerut 13 700 Euro pe cel din '94!!! si era varianta 3.3!! (cel mov din link) Apoi a scazut taxa...La cel din '97-'98 era doar 10 400 Euro...si avea doar 3.8 Cand am vrut sa iau "macar " unul varianta IROC-Z '92, inmatriculat deja la 2500E, m-am certat cu prietena...si am pus botu'.
Aveti linkul mai jos cu pozele. Cel negru era din Lituania!...varianta "hall of fame!"
Ptr poze apasati AICI!
Vreti o scurta istorie CHEVROLET ?
Apasa AICI!
elman is offline   Reply With Quote
Old 25-12-08, 10:33   #5
CyberCSX
Banned

Stage 5

OK, Bogdane, lamureste īnsa anul de fabricatie.
Este un SS din anii 60, und Z 28 din anii 70, un Z 28 IROC din anii 80 ?
E V 8 pe carburator Edelbrock, V 8 pe injectie TPI, cutie manuala sau automata?

Da si tu mai multe detalii eventual ceva poze ca asa nu merge cu orientarea.

Īn orice caz, piese de schimb noi si tuning gasesti pt. ele de faci varza la KTS AMERICAN PARTS īn Germania, reprezentanta directa KTS din SUA, deci iei direct de la sursa fara intermediar si-ti pica ceva mai ieftin.
CyberCSX is offline   Reply With Quote
- Copyright 2026 4Tuning -