Aveti nevoie de rama
Metra 95-7951. Rama este foarte buna, are 2~3cm adancime + suportul lateral special pentru modelele Kalos, Lacetti(Forenza/Optra) si primele Aveo. Are si instructiuni de instalare foare clare (nu ca ar fi neparat necesare dar instalarea difera putin de la o masina la alta).
In Romania nu veti gasi decat chinezarii universale care nici nu se potrivesc si sunt subtiri de zici ca se rup daca bate vantul mai tare prin masina. Rama asta este facuta special pentru forma radioului de pe modelele Kalos, Lacetti si primele modele de Aveo (colturile de jos sunt drepte iar cele de sus rotunjite) si interiorul pentru standardul 2 DIN, deci poate fi montat orice radio aftermarket 2DIN.
Eu am luat-o din SUA de la Sonic Electronix. Pe ebay o aveau putin mai ieftina decat pe siteul lor asa ca am luat-o de acolo. Rama a fost $9 si transportul $14.5 (USPS in SUA si Posta Romana in Romania). De la USPS primiti tracking number si vezi cand ajunge in Romania dar din Romania se "ocupa" Posta Romana sa stinga lumina. A ajuns in 3 zile in Romania si dupa inca 2 saptamani am primit in cutia postala notificarea sa vin sa o ridic de la Oficiul Postal de care apartin. De sunat la Posta am sunat degeaba ca habar nu aveau sa imi spuna unde e coletul.
Daca o gasiti in Europa vi se face livrarea acasa, nu mai pierdeti timpul la posta pentru vama.