Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > FIAT > Fiat tuning

Reply

Thread Tools
Old 14-04-08, 23:31   #1
Marius The Boss
CITROEN Driver

Stage 2

Marius The Boss's Avatar

Member of:
[CITROEN]
Default Fiat Brava Tuning

Salut! M-ar interesa un tuning exterior pentru un Fiat Brava 2001. Problema e ca nu am prea gasit pe niciunde ce vreau eu.Adica sa schimb triplele si farurile ,poate si spoilere. La jenti, deocamdata ma multumesc cu ce am,nu doresc sa le schimb. Daca stiti de unde as putea cumpara faruri si triple modificate sa imi spuneti si mie. Si daca sunt posesori de Fiat Brava modificat sa posteze aici poze cu masina sa vad cam ce modificari s-au facut.
Marius The Boss is offline   Reply With Quote
Old 15-04-08, 03:09   #2
XXL-X-

Stage 3

XXL-X-'s Avatar

Member of:
[SEAT]
Default Re: Fiat Brava Tuning

Incearca la Lester si Rieger, ei fac cate ceva pt bravo/brava
XXL-X- is offline   Reply With Quote
Old 15-04-08, 21:08   #3
AlexXx-4ti

Stage 5

AlexXx-4ti's Avatar

Member of:
[4Tuning International]
[Fiat]

Salut legat de faruri mai mult de farurile de Marea nu poti merge cu gändul alceva nu gäsesti sau pui de altä marcä si modifici aripile si capota dar depinde de bugetul täu aici pinä acum nu am väzut pe nimeni sä facä asta .
Spoilere de care vrei sunt destule ,semnalizärile laterale le gäsesti in rosu verde,albastru,negru si transparent oglinzi iar sunt destule modele eu personal am renuntat sä mä gindesc la asa ceva din cauza instabilitätii lor ,front grilul il pozi modifica usor ,mästi pentru faruri iar sunt vreo 3 modele pentru spate la stopuri nu gäsesti nimic pentru cä tu le ai gen banane tobä de esapament iar sunt destule la suspensii iar gäsesti destule seturi ,chip-tuning iar sunt pentru mai multi cp si filtru de aer K&N.

Last edited by AlexXx-4ti; 15-04-08 at 21:12.
AlexXx-4ti is offline   Reply With Quote
Old 30-11-09, 20:18   #4
mihai grasu

Stock

salut am shi eu o brava shi pana acum nam reushit sami pun decat folie ,cunosc un fff bun tinighigiu shi ash vrea sa umblu la bari dar nushtiu cum o sa iasa shi cu referire la toba daca al tau e benzina se aude mortal..
mihai grasu is offline   Reply With Quote
- Copyright 2024 4Tuning -