Abarth Grande Punto SuperSport motor de 1.8 turbo de 180 de cai ar trebui sa iasa in italia in vara
Din pacate cai care au cumpat la grande punto abarth 1.4 turbo nu pot sa monteza motorul de 1.8 pt ca motorul are atacurile diferite
nu cumva si SS are 1.4 ? are doar turbina schimbata si alta evacuare , gp abarth normal are 155 de cai deci nu-i o diferenta foarte mare de putere... si motorul de 1.8 a fost scos prima data pe alfa mito gta iar acum pe noua delta sub configuratia biturbo
Fiat Coupe 20VT Plus
2005 Iveco Daily
concluzia:sa asteptam in continuare raspunsul lor????
eu cred ca da, si asa sunt zvonuri pe net cum ca ar urma un fiat sedici abarth, deci daca pana si sedici o sa apara in versiunea abarth cine stie, poate si un bravo abarth de vreo 200-250 de armasari
[QUOTE=eleminot;2375647]eu cred ca da, si asa sunt zvonuri pe net cum ca ar urma un fiat sedici abarth, deci daca pana si sedici o sa apara in versiunea abarth cine stie, poate si un bravo abarth de vreo 200-250 de armasari
sincer ma intereseaza doar designul exterior si interior pt BRAVO,cat despre motorizare sunt undeva la 180 HP si 380 NM cu al meu.mi-ar placea sa aud de un BRAVO ABARTH de 200-250 HP benzina,dar nu stiu daca si ei se gandesc la o varianta de genul asta avand in vedere ca la motoarele pe benzina FIAT sta destul de prost pentru acest model,litrajul este destul de mic,intr-adevar sunt turbo.....daca scot acest SEDICI cred ca o sa fie de senzatie...
din pacate pentru moment era motoarelor 2.0 au apus pentru fiat, se merge pe ideea motoare mici supra-alimentate, eu inca ii duc dorul lu Fiat Coupe 2.0 20V 220 armasari, ce masina
1.7 e motorul care era pus pe alfa 75
gp abarth au incercat sa ii puna motorul de 1.6 turbo si in 2 ture de circuit sa indoit sasiul si daca nu gresesc avea 220 de cai
la bravo abarth din cate am auziut eu pe aici ar trebui sa iasa in ianuarie dar nu e nimic sigur
ar trebui sa aiba un motor foarte bun 1.8 bi turbo