Hmm...de la aprox.50CP la ~85-90CP iar cutia+planetarele sa ramana aceleasi?!...nu mai vb de sistemul de franare de la panda 1.2 care ...in cel mai bun caz va fi total ineficient de la 150km/h (....si Ii vei da ,chiar daca poate acum spui ca vrei doar un demaraj mai bun nu si viteze de croaziera mai bune),in cel mai rau caz te-ai putea rasturna la spargerea unui disculetz( rar,dar s-a mai intamplat din pacate-mai ales la ~700kg)
Eu cred ca cea mai "nemteasca" solutie s-ar afla intr-un parc ce dezmembreaza si fiat(in romania,nu neaaparat D)> tocmesti un 1242 16V "echipat" cu CV si planetare
.
As vrea sa vad un panda "sporting"......Iar daca gasesti motorul turbo de pe UNO sau Punto GT, as da chiar bani s-o vad in cursa
(sub 800kg,peste 120CP-gume sa ai...)...ar fi ceva cu totul exceptional,numai ca necesita ceva finantze dotari si stiintza, implementarea unuia din cele 2 agregate turbo...tre' sa faci oleaca de locsor in fatza
....mult mai grele nu sunt,dar tot va trebui sa intervii(macar pe parcurs) si la frane si la articulatie. Binentzeles parerea mea este ca nu are sens a lua vreunul din ele Fara CV -vei face Praf cutia actuala imediat ce vei incerca sa te bucuri de agregat la adevarata lui valoare
.
Succes