Go Back   Forum 4Tuning > Masini & Tuning > MASINA MEA > TOYOTA - LEXUS > Toyota - Lexus tuning

Reply

Thread Tools
Old 14-06-07, 16:49   #31
mareo

Stage 5

mareo's Avatar

Default Re: TOYOTA CELICA....super tuning.....

destul de fain. mai ai , ca so ajungi pe a lui Gusu` respectele mele pt el si masina
mareo is offline   Reply With Quote
Old 04-10-07, 02:04   #32
tasS

Stock

masina e suberba.... si eu am o boala dupa celica.... cum ziceau si baietii... cutia de viteze in primu rand tb sa fie manuala.... cat despre gusu eu i`am vazut prima oara masina cand aveam vre`o 14 15 ani ceva de genu... acu 3-4 ani... era parkata langa un bloc de`al meu din drumu taberei.... si nu arata cum arata acum .. atunci era doar portocalie si cu actipildul in japoneza... si de atunci am o pasiune pt celica.... cat despre exterior... tb sa ti`o fac cum crezi tu ca e mai bine.... cand e vb de exterior si interior (in afara de ce e sub capota) nu tb sa ceri nimanui sfaturi.... tb sa te gandesti cum ai arata tu bine in ea.... (pun pariu ca oricine ar arata bine intr`o celica chiar si stock) cand vine vb de tuned`up atunci intrebi profesionistii.... btw, copil de 15 ani pe forum ? chiar aiurea.... a jucat si el odata nfs care o mai fi ele acum si gata se cred experti... sa fim seriosi.....

p.s: gusu rulez no doubt :>
tasS is offline   Reply With Quote
Old 06-10-07, 15:44   #33
turbonetta©

Stage 5

turbonetta©'s Avatar

Member of:
[AUDI]

ai putea sa-i pui eleronul care este intr-adevar pe celica gt-s ( a ta e modelul gt-s?) oricum e misto si asa cum este in mom. asta bafta
Old 20-03-08, 19:56   #34
yoooo

Stage 2

yoooo's Avatar

acu 3 zile miau venit spoilerele Veilside si pragurile sper sa le montez si am sa pon poze cu ea
yoooo is offline   Reply With Quote
Old 17-05-08, 05:42   #35
hawk77

Stage 1

Salut, >asta< e un site supercalumea si cauta Toyota Celica in lista. Masina arata bine dar sincer....numai arata bine. Tine minte ca e FWD(Front wheel drive) deci manevrarea pe sosea o sa fie cam aiurea. Mai ales cand ajungi sa ai mai mult de 230-250 Cp. Aici este cunoscuta ca masina hairdresser-ului pentru ca multe gagici o conduc numai pentru ca arata bine. Ca si modificari: pleaca de la full exhaust system, headers, Cold air intake, Chip. Suspensie si frane. Chestia este ca daca vrei some decent power trebuie, TREBUIE sa le faci pe toate. Nu are rost sa pui un Cold air intake sau un filtru de performanta daca nu te ocupi si de exhaust. Castigurile vor fi foarte mici...nici nu ai sa simti diferenta. Problema e ca motoarele de pe modelel de Celica noua nu prea raspund stralucit la modificari, adica va trebui sa bagi ceva bani ca sa simti ceva caloumea. Un turbo kit ar fi indicat, dar fiind FWD ai de pierdut foarte mult. Am avut una din asta, si sincer e destul de periculos sa o conduci mai ales daca vrei sa iei o curba mai in viteza. Sfatul meu? Vindeo si cumpara un RWD: MR2, Supra, Soarer. Am condus toate astea si sincer am ramas impresionat de Soarer si MR2. Chestia care nu o stiu multi e ca un motor de MR2 turbo sau nu ...raspunde extraordinar la modificari. Am avut un MR2 modificat si am ajuns la aproape 240 HP fara turbo. Si manevrarea este EXTRAORDINARA. Cu MR2 nu am piersut controlul NICIODATA. Bine ca am modificat suspensia, franele, Exhaust Intake...tot. Sa nu mentionez ca TURBO version este super. Am condus numai un GTS si vreau sa iti zic ca ai impresia ca ai conduce un Ferrari. Multi zic de piese ....hmmm.Nu am schimbat nimic pe a mea deloc..in afara de TRD oil filter si bujii, in rest nici o problema.
Nu ai condus nimic pana nu conduci un RWD.
Acum am un BMW 318IS si vreau sa scap de el ca e cam plictisitoare masina.
Mult succes.

Last edited by EaGle; 17-05-08 at 15:29.
hawk77 is offline   Reply With Quote
Reply

- Copyright 2026 4Tuning -