Salutare. Am masina asta: https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/66449-taunusul-meu.html
si vreau sa reduc garda la sol. Pentru asta cred ca imi trebuie niste arcuri mai scurte si mai rigide. Sigur a mai facut cineva asta, poate imi da niste indicatii, sfaturi.
Multumex!
gasesti arcuri sport, si kituri complete de suspensii pe oldcars.de , si burtonpower..
mai e varianta cu taiatu de arcuri sa reduci garda..da e metoda mai salbatica..
gasesti arcuri sport, si kituri complete de suspensii pe oldcars.de , si burtonpower..
mai e varianta cu taiatu de arcuri sa reduci garda..da e metoda mai salbatica..
Multumesc de info. De fapt stiam si eu de oldcars.de. Dar nu exista si o varianta mai ieftina, chiar daca e mai putin indicata decat prima?
300 de euroi+transport e destul de piperat.
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [CSR] [Opel] [Old School Cars] [FORD]
Re: Garda la sol Taunus
Eu zic ca 300 euroi mu e exagerat de scump, avand in vedere ca eu ieri mi-am cumparat 4 arcuri originale cu aproape 200 euroi. Cele spate sunt heavy duty si sunt mai groase si mai tari decat cele pe fata. Asa ca ma gandesc sa le pun pe fata sa vad cum sta....si dc e ok, atunci la schimb cele de fata inca 2 de spate
Eu zic ca 300 euroi mu e exagerat de scump, avand in vedere ca eu ieri mi-am cumparat 4 arcuri originale cu aproape 200 euroi. Cele spate sunt heavy duty si sunt mai groase si mai tari decat cele pe fata. Asa ca ma gandesc sa le pun pe fata sa vad cum sta....si dc e ok, atunci la schimb cele de fata inca 2 de spate
Le-ai cumparat de la magazin sau ai comandat undeva?