mi se pare mie sau din ce in ce mai multa lume viseaza la Honda ?
adica multi care nu sunt posesori de Honda intra pe sectiunea Honda-Acura si se bucura de minunea HONDA.
Member of: [PARTICIPANT CURSE] [Dream Squad] [Honda]
Re: Honda Civic (pre-EP) modificate
bine ai venit pe la noi prin sectiune Luci si multumim ca ai share'uit colectia ta de poze cu noi.
ti-am mai unit din posturi ca sa le facem mai usor de parcurs (nu am sters nimic), dar singura mea rugaminte este sa incerci sa nu mai pui atatea emoticons'uri consecutive (pe stilul "" sau "" ) ca nu dau f bine merci
de asemenea am editat titlul pentru ca avea in continut un "" si nu prea se intelegea bine ideea de poze cu Civic'uri (eu unul am intrat sa vad cum sta treaba cu ceva tuning - tehnic la Civic). am inclus in titlu mentiunea (pre-EP) pentru ca am vazut ca te-ai axat pe seriile mai vechi (un singur EP aparea, cel argintiu) si atunci m-am gandit ca vrei sa dedici acestui subiect topicul
ah, si acelasi sfat pe care ti l-au dat baietii... keep it clean, JDM... fara tribale, spoilere exagerate, eleroane, lambo doors si etc... e si ala un stil, dar nu e un stil "elegant" de tuning pe masina trebuie sa ajunga ceea ce o ajuta dpdv al performantelor